Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to co zrobił było normalne?

Polecane posty

Gość gość

Poszłam do lekarza kilka dni temu. Podczas rozmowy- przed badaniem głaskał mnie po nodze. Nie wiem co myslec. Czy to był może po prostu gest troski o pacjenta? Zastanawiam się czy isc za kilka tygodni na koleją wizyte.

Gość gość
Co to znaczyć głaskal? On cie głaskal a ty co na to? Pozwoliłas?

Gość gość
Zaskoczona byłam. Patrzyłam tak na tę rękę jego . Dodam, że to lekarz ortopeda. I głaskał mnie po nodze, która nie była obiektem badań

Gość gość
To dziwna jesteś. Najpierw sobie na coś pozwalasz a później się pytasz czy to normalne

Gość gość
Odpowiem tak, czy jeśli pójdziesz do ginekologa i on będzie głaskać ci cycka, to też zapytasz czy to normalne?

Gość gość
Bo to była naprawdę zaskakująca sytuacja. Podczas rozmowy przed tym jak robil mi usg , jak siedziałam w samych majtkach zaczął mi tę nogę głaskać

Gość gość
Oj bidula. Siedzą cicho dając tym samym przyzwolenie a później chodzą i dra mordy że molestujo.

Gość gość
on to jakos tak zrobil,że nie mialam jak zaprotestować. Mialam problem z prawą nogą, a on głaskał mi nie wiem czemu lewą i jakos tak dotykal najpierw i pytał w ktorym miejscu boli, tak jakby na podstawie tej zdrowej nogi chcial wiedziec gdzie boli chora.No i dotykał, pytał a potem sobie głaskał.

Gość gość
00:27 Idź na terapię, bo takie wiktymizowanie innych ludzi daje do myślenia. Chyba sama padłaś ofiarą takiej sytuacji w dzieciństwie bądź wczesnej młodości. Wyparte wspomnienia chcą wrócić, więc teraz atakujesz kobietę i wyskakujesz z molestowaniem, chociaż nikt w temacie o nim nie pisze. Głodnemu chleb na myśli.

Gość gość
00:55 Uprawiaj swoje pseudodiagnozy na ludziach którzy rzeczywiście jej potrzebują, nie na mnie.

Gość gość
Ale to nie jest pseudodiagnoza tylko prosta umiejętność wnioskowania. W temacie nie ma mowy o molestowaniu, a ty wyskakujesz z tym motywem i to jeszcze w obrzydliwy sposób obwiniając przy tym autorkę. Widzisz co chcesz widzieć. Że relacja z lekarzem jest relacją ukośną, bo pacjentka jest od niego zależna, a w sytuacji zależności ofierze ciężko się sprzeciwić takim zachowaniom (tym bardziej gdy są tak subtelne) nie ma sensu ci tłumaczyć, bo i tak tego nie pojmiesz.

Gość gość
Otóż to. Zatem nie poc się i nie pisz do mnie gdyż nie jest to temat o mnie. Będę wypowiadać się jak chce na dany temat. I to nie ja widzę to co chce a ty. O czym dobitnie świadczy komentarz wypocony w moją stronę. Bez odbioru.

Gość gość
00:27 ty chyba zazdrosna jesteś o autorkę i stąd ta agresja :D największe paszczury zawsze bronią pedofili i gwałcicieli żeby tylko dokopać ofiarom, bo je w przeciwieństwie do was ktoś chce 🖐️

Gość gość
możesz podać jego inicjały albo jeśli się boisz po prostu opisać tego gościa z wyglądu?

Gość gość
01:03 Poci to tu się kto inny i wprowadzanie w ten temat wątku molestowania z obleśnym obwinianiem ofiar w pakiecie dobitnie to ukazuje. Będziesz gaszona za każdym razem gdy będziesz wypluwać z siebie chore i szkodliwe dla innych kobiet bzdury tego typu. Twoje miejsce jest na kozetce a nie na forum. Autorka tylko pytała czy to normalne zachowanie a ty się zachowujesz jak psycholka.

Gość gość
Gasic to ty sobie możesz peta na czole swym. Nara zaburzona frajerko lizaca d**e równie zaburzonym a mianowicie: Brołken, 13 i byczy. Brzydze się falszem i hipokryzja i manipulacjami która prezentujesz.

Gość gość
Fajne rozrywki miałaś w domu. Weź leki histeryczko, bo chyba masz atak urojeniowo-nerwowy. Niepierwszy w twojej wątpliwej "karierze" zapewne. O manipulacjach i chorobach psychicznych nie ty się będziesz wypowiadała, bo ciebie właśnie dotyczą, czego bardzo nie chcesz widzieć :D Nie ja widzę w co drugim neutralnym temacie najgorsze brudy i nie ja bluzgam na Bogu ducha winną autorkę, plując przy okazji w twarz ofiarom takich zachowań. To już wyższy poziom nied***bania mózgowego i psychopatii.

Gość gość
a ta zaburzona kretynka znowu się żegna :D całe życie się żegna i pożegnać nie potrafi :D

Gość gość
1:13,1:14 Cheap thrills...

Gość gość
Ktoś tu podobno gardził wtrącaniem angielskich zwrotów? Ach ta hipokryzja. Mimo wszystko brzydzenie się kimkolwiek po zapodawaniu szczegółowych opisów fikcyjnych orali córki z ojcem jest na pierwszym miejscu :D Odlot zupełny. Chyba wzięłaś leki i nawet zadziałały. To już w ogóle kosmos nasz ty forumowy psycholku :D

Gość gość
Zwrot adekwatny był do chwili gdy to pisałam. Może się zaloguj?Zresztą weź już w*********j bo nudna do zarzygu jesteś. Później będziesz zgrywac bide pokrzywdzona przez psychotyczno wjeczorno ku uciesze twej prywatnej gawiedzi rodem z lotu nad kukulczym gniazdem... Jesteś uzależniona od uwagi z mojej strony. Gdyby było inaczej miałabyś w d***e te marne próby "gaszenia" mnie. A teraz podniec się i zacznij odpisywać z kisielem w gaciach. Nara histrioniczko. Nie będę tracić czasu na chore psychicznie kobiety bo nie jestem w pracy.

Gość gość
01:26 Ty się lepiej zaloguj kozaczko :D (znowu hipokryzja?). Jedyna osoba która ma tu kisiel w gaciach (niestety zwykle na widok pedofilskich treści) to ty. Odpisałaś po minucie od skomentowania anonimowej wypowiedzi sprzed godziny:D Warujesz lepiej niż jakakolwiek inna suka. Ja tam nie zgłębiam autorstwa anonimowych komentarzy.Nie zakładam z góry że każdy psychol z kompleksem molestowania to ty. Chociaż jak widać tylko jeden aż taki psychotyk tu siedzi. A pracy z osobami chorymi długo mieć nie będziesz. Nie będąc sama chora. Pracodawcy trzeba dać znać. Wszystko w swoim czasie.

Gość gość
Czekaj... Jak to szło? Suka szczęka a karawan z wjeczorno jedzie dalej?

Gość gość
Ach te fantazje. Lochorno jest sama jak palec jak w życiu, tak na forum, więc nie ma przy niej żadnego karawanu. Ale waruje faktycznie jak suka, więc można by rzec że dwa w jednym. Zabawne.

Gość gość
Karawan czeka na nas wszystkich, skarbie. Zabawne.