Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie Panie pomocy! Jakie jest prawdopodobieństwo że zaszłam w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Na początku chciałam zaznaczyć że liczę na konstruktywne komentarze nic typu,, ale jesteś nieodpowiedzialna " albo,, było się zabezpieczać". Wczoraj kochałam się z moim chłopakiem niestety doszło do wytrysku w środku pochwy a nie zabezpieczylismy się tym razem jednak nie martwiłam się zbytnio ponieważ dzień jajeczkowania miał wypaść za 4 dni około według kalendarzyka. Niestety jeszcze tego samego dnia wieczorem zaczęłam czuć ten charakterystyczny ból /klucie w jajniku który mam zawsze podczas owulacji więc wyszło że na moje nieszczęście jajeczkowanie pospieszylo się o kilka dni i wyszło na to że doszło do wytrysku w dzień owulacji. Czy kazda taka sytuacja kończy się ciąża czy mogę liczyć na nwm jakiś łud szczęścia że do zapłodnienia nie doszło?

Gość gość
nie musialo dosjsc do zaplodnienia, ale ten cykl mogl sie przesunac, lub twoje obserwacje mogly byc bledne i w stanie stresu mogl nastapic jakis bol niezwiazany z owulacja, obserwuj, ale moze byc tak ze bedziesz w ciazy, wiec kontroluj to aby za wczasu sie tego pozbyc jesli nei chcesz dzieci

Gość gość
W moim przypadku taka sytuacja zakończyła się ciążą( owulacja mi sie przesunęła). Jezeli nie chcesz ciąży kombinuj tabletke "po". Chociaz moze byc za późno

Gość gość
Kiedyś byś poszła do apteki i od ręki kupiła tabletkę, a teraz to już najpierw do lekarza- może być już za późno.