Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On na randkach rozmawia o historii i polityce...

Polecane posty

Gość gość
Serio - jesteś po studiach i nie masz żadnych poglądów politycznych. Masz gdzieś co teraz wyprawia PiS? Przykre, że takie pokolenie rośnie.

Gość gość
"Ten przystojniak to debil, tylko teczki nosił Leszkowi na finansach się zna jak na święcie trzech króli." X Akurat żaden z niego przystojniak znowu (chociaż w porównaniu z Jarosławem K to.... ). Debilem to bym to nie nazwała- zdecydowanie więcej jest w PiS (tam ciężko o nie debila). A święto trzech króli to bajka- jak można wierzyć w takie głupoty.

Gość gość
Tyle wiedzą co im powiedzą w tv w TVN czy w TVP nie mają swojego mòzgu, takie osoby najlepiej aby inni za nich myślały. Stąd tyle chwasta w Polsce.

Gość gość
Podobała mi się kiedyś pewna wysoka blondynka. Ja też się jej podobałem ale ona mnie spławiła. Powodem było to, że gdy się spotykaliśmy to ja tylko gadałem i gadałem , a nie podjąłem żadnej próby aby ją pocałować. Powiedziała krótko " potrzebuję faceta do całowania a nie do gadania".

Gość gość
Witam, nie zaglebiaj tego zwiazku. Za kilka lat juz nie bedziesz mogla tej jego potrzeby rozmawiania o polityce sluchac i poprostu bedzie ci juz tylko smutno. Poszukaj kogos, kto ma swoj wlasny charakter i wlasne zainteresowania. Polityka i religia to tematy, ktore ZAWSZE predzej czy pozniej prowadza do klotni i konfliktow. Polityka, temat na ktory on rozmawia , to nie jego osobiste osiagniecia tylko durne podniecanie sie jakimis sukcesami czy porazkami obcych ludzi (poltykow). Normalny zdrowy mezczyzna powinien na pierwszym miejscu widziec swoj wlasny krag, to na co on sam ma osobiscie wplyw i co on sam ksztaltuje i buduje. Politka czy religia oszem, ale o wiele, o duzo nizej na liscie waznych zeczy w zyci codziennym i rozmowie.

Gość gość
A co takiego PIS wyprawia, bo ja też jestem po studiach i żadnego wyprawiania nie odczułem? Widzę tylko postępujący ład i porządek po latach PO-wskiej prostytucji? A że sądy do wymiany to bardzo dobrze, bo tyle ubecji tam orzeka, że chyba nigdzie indziej.

Gość gość
Autorko, jeżeli jest między wami chemia to rozmowy o polityce nie są przeszkodą do fajnego związku. Obawiam się jednak, że chemii między wami nie ma gdyż gdyby chemia była to na randce trzymalibyście się za ręce, patrzyli w oczy, a po randce całowali......

Gość gość
A interwencję Komisji europejskiej i ewentualne sankcje sami ściągnęliście nam na łeb, donosząc na Polskę jak p******i. Tak bezrozumnej i samoorającej się opozycji to dawno nie było:D

Gość gość
Polityka i historia są bardzo ważne, każdy rozgarnięty, wykształcony człowiek powinien znać się na jednym i drugim i chętnie wymieniać poglądy. Inna jednak sprawa, gdy koleś na okrągło mówi tylko o jednym, bo po pierwsze jest monotematyczny, po drugie męczy. W dodatku wygląda na to, że to jakiś pisior popierający łamanie konstytucji i demokratycznych zasad państwa prawa, co jednoznacznie go dyskwalifikuje.

Gość gość
gość dziś Prawdziwy dżentelmen nie rozmawia na randce o polityce i pieniadzach. Tyle w temacie. xxx Bo wie, że prawdziwa kobieta jest na te tematy za głupia. O poważnych sprawach tylko z facetami. Tyle w temacie.

Gość gość
Ja zagłosowałam na PiS z premedytacją, bo jestem za oczyszczeniem sądów, instytucji i życia publicznego z p**********h funkcjonariuszy UB nawet kosztem zmiany przepisów. Tyle na temat.

Gość gość
"Widzę tylko postępujący ład i porządek po latach PO-wskiej prostytucji?" X Nie ośmieszaj się zadając takie pytanie.

Gość gość
Śmierdzi tu pisem..

Gość gość
11:53 Po takim tekście koniec randki by nastąpił bo poziom umysłowy nie dla mnie.

Gość gość
Sam się ośmieszasz. Żeby nie ogarniać takich przekrętów jak afera stoczniowa, węglowa, Amber Gold (obejrzyj sobie pierwszy lepszy urywek komisji z Wassermann, jak każdy tam kłamie albo ma amnezję), żeby nie widzieć co uczyniła hgw dziką reprywatyzacją, to trzeba być ograniczonym umysłowo albo wyrosnąć w młodzieżówce PO, żeby ich jeszcze popierać.

Gość gość
Poziom ameby to jest to :)

Gość gość
Cmok cmok.

Gość gość
Patataj

Gość gość
Autorko, popatrz uwaznie na wpisy tutaj, sama widzisz na jakim poziomie sa te wpisy na temat PIS/PO. Unikaj tego na kilometr. To bagno. Nic nie warte bagno. A co do goscia z ktorym sie spotykasz. Pamietaj, teraz jeszsze masz cierpliwosc i to znosisz ale kiedys to cie bedzie poprostu denerwowac. To ogolnie tyczy sie wszystkiego, nalogi, chamstwo, wulgarnosc, arogancja, wciskanie innym swoich pogladow. Jezeli dopiero co sie poznaliscie i nie jest bosko, to zrezygnuj. Poznasz nastepnego. Kogos o poprostu lepszym charakterze. Badz uprzejma w stosunku do swiata, ale miej tez wymagania. Masz tylko jedno zycie. To z kim zyjesz decyduje ile usmiechu a ile smutku bedziesz kiedys miala na twarzy.

Gość marawstala
Nikt nie twierdzi, ze PO było dobra partia, ich czas juz przeminal... Ale czy PiSowi należą sie aż takie pochwały (?) Poza tym na randkach to powinniscie rozmawiać o sobie ale z drugiej strony juz wiesz jakie ma poglądy : )

Gość gość
Kodomici i totalsi nie mają żadnej strategii, żadnej idei jak przystało na opozycję, tylko myślą krótkofalowo byle donieść do Timmermansa i byle Timmermans coś pomógł. A długofalowo opozycja nie widzi, że kręcili bat na Polskę i ten bat będzie działał niezależnie od tego kto będzie przy władzy. ich targowickie donoszenie na Polskę uderzy w nasz kraj już na zawsze (A co najmniej na dziesiątkę lat). W Unii wysocy komisarze nie zrozumieją, że PO donosi w celu nagonki na partię rządzącą i nawet jak Platformiarze kiedyś dojdą do władzy to Polska już zawsze będzie postrzegana jak kraj niepraworządny, już zawsze będą cięcia w budżecie unijnym, problem z dotacjami. totalsi tego nie przewidują. To jest krótkowzroczna, zapiekła i przede wszystkim debilna opozycja. Nie jestem fanką pisu , ale to jest najbardziej przemyślany rząd od dziesięcioleci, bo rządy PO to już w ogóle będzie debilizm i Armagedon.

Gość gość
To jednak masz swoje zdanie i nie tylko na ten temat czyli nie idziesz z prądem mainstream?

Gość gość
Poziom ameby to jest sympatyzowanie z opozycją :*

Gość gość
Ja też uważam że PO najbardziej zaszkodziło Polsce od dziesięcioleci, prawie tak samo jak ruscy i PZPR. Nikt tak po wolnych wyborach nie zdemolował kraju od środka i nie narobił syfu wokół Polski na arenie międzynarodowej jak PO.

Gość gość
Widzisz autorko, że poglądy polityczne jednak są ważne. Dla mnie wyznawca PiS odpada odrazu . A Ty masz jakieś poglądy, czy wszystko Ci jedno, że łamana jest Konstytucja i tak naprawdę rządzi mały zakompleksiony czlowieczek, któremu nikt nie będzie mówił, że czarne jest czarne, a białe jest białe.

Gość gość
Autorko, nawet jak facet godzinami rozmawia o informatyce, bo to studiowal , to uwielbia i to jest jego praca, to to jest normalne, zdrowe i w porzadku. Jezeli jest kochany to bedzie tez godzinami wysluchiwal Twoich opowiesci z Twojego fachu. Oczywiscie nie mowie tu o tym, jak kobieta/mezczyzna rozmawia nachalnie, lub wywyzsza swoj temat lub kierunek naukowy nad tematem parnera, tylko mam na mysli opowiesci z pasji frajdy z zawodu jakis sie wykonuje.

Gość gość
Ja zagłosowałam na PiS z premedytacją, bo jestem za oczyszczeniem sądów, instytucji i życia publicznego z p**********h funkcjonariuszy UB nawet kosztem zmiany przepisów. Tyle na temat. x I towarzysz prokurator Piotrowicz ci nie przeszkadza, co nie? Ech ci tępi wyborcy PiS.

Gość gość
Sam się ośmieszasz. Żeby nie ogarniać takich przekrętów jak afera stoczniowa, węglowa, Amber Gold (obejrzyj sobie pierwszy lepszy urywek komisji z Wassermann, jak każdy tam kłamie albo ma amnezję), żeby nie widzieć co uczyniła hgw dziką reprywatyzacją, to trzeba być ograniczonym umysłowo albo wyrosnąć w młodzieżówce PO, żeby ich jeszcze popierać. x Afera pisowskich SKOK-ów przewyższa Amber Gold dziesięciokrotnie. A pieniądze z budżetu dla ojca Rydzyka, a obsadzanie przez PiS swoimi koleżkami rad nadzorczych? A łamanie konstytucji, ograniczanie swobód obywatelskich, zawłaszczenie mediów państwowych? Trzeba być ograniczonym umysłowo albo wyrosnąć w młodzieżówce PiS, żeby ich jeszcze popierać.

Gość gość
Swobody obywatelskie ograniczone, dobre sobie :D Jakoś w każdym miesiącu chodzą demonstracje KOD, UBywatele RP, parady pedalskie raz na jakis czas, policja podległa pod pisowskie MSWiA obstawia wszystkie te spędy:D i nikt jeszcze nie siedzi. A co do reszty się nie wypowiem bo szkoda czasu jeśli aż tak pełowska propaganda Cię oglupiła hehehehe.

Gość gość
Autorko, zerknij dokladnie, jak nie sympatyczne sa te wpisy o polityce w Twoim wątku. Wiekszasc wpisow jest przesiaknieta taka proba wciskania drugiej osobie wlasnego zdania lub takim nachalnym oczekiwaniem potwierdzenia wlasnych pogladow. Na prawie wszystkie posty pisane w formie pytania czemu wybieralas ta czy inna partie, lub dlaczego poperasz tego a nie tamtego polityka mozna od razu odpowiedziec: "a co cie to obchodzi". Kazdy z nas ma swoje wlasnie przezycia, inny adres (Polska/zagranica), inne przezycia z mlodszej lub strarszej przeszlosci, inne priorytety. Z tego nie mam zadnego obowiazku sie nikomz zwiezac lub dac sobie cos innego wciskac.