Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On na randkach rozmawia o historii i polityce...

Polecane posty

Gość gość
Szydło za swojej kadencji przyznała 105 emerytur specjalnych i co ciekawe nie ujawniono komu. Czyżby ktoś mógł się doczepić do wyboru uprawnionych?

Gość gość
Z tego co wiem to działacze Solidarności dostali ci prawdziwi zapomnieni.

Gość gość
Ok, PiS za to chce wprowadzić ustawę o likwidacji ofe. Miało być najpierw tak, ze 75%mialo zostać dopisane do indywidualnego konta właściciela, a reszta do budżetu na dofinansowanie wypłat dla innych, a teraz jest projekt ze wszystko ma iść do budżetu.

Gość gość
Jasne, prawdziwi zapomnieni. Tak prawdziwi, ze wstyd było ogłosić ze ich uhonorowano

Gość gość
Co do emerytur za PO były umowy zlecenie ludzie tyrali nie mieli wyjścia, tak się martwili o ludzi na starość odsyłali ich do opieki społecznej. Kto zlikwidował ten syf?

Gość gość
serio ci się wydaje ze teraz ludzie nie dorabiają w ten sposób do gownianych świadczeń?

Gość gość
Gargamel od podnoszenia podatku Pieniędzy nie ma i nie będzie. Jak kradli ile się da, to jak miały być?

Gość gość
Za PO większość 90 procent ludzi nie dorabiali na umowę zlecenie, żyli z tego. Firmy nie płaciły podatków eldorado, kosztem etatów.

Gość gość
Piertolisz, pracowałam wtedy i uwierz ze zadne 90% nie robiło na zleceniach. Nie było łatwo na rynku pracy, ale te90% to sobie chyba tylko na podstawie swojej rodziny wyliczyłeś. I to tez jak zyliscie w dawnym pegeerze

Gość gość
Jakiś świecie alternatywnym żyłeś w tamtym czasie ale ludzi nie okłamiesz, pracowałem na etat 2, 3 etaty stałe umowa o pracę a reszta na zlecenie bezrobocie, 60 jak nie więcej na jedeno stanowisko i rotacja.Pracowników mieli gdzieś, dopiero za PIS się to zmieniło.

Gość gość
Jest ròżnica kolosalna nie podoba się praca, to umiejętności każdy kto posiada, jutro mogę mieć nową. Pracodawca szuka pracowników.

Gość gość
Podobne dyskusje mam na randkach, więc Wasze też przeczytałam. Dzięki za opinie związane z tematem. Raczej nic nie wyjdzie poważnego z tym mężczyzną, gdyż mocno różnimy się zainteresowaniami. Nie wiem, jak mam rozumieć słowa, które mi dziś napisał "chętnie wejdę z Tobą w polemikę na te i inne tematy". Może chce tylko wymiany zdań, oby nie przekonywania mnie na siłę do jego zdania...

Gość gość
Polityka to paskudny temat. Widać to tu wyraznie, do jakiego cietrzewienia to prowadzi. A już w związku coś takiego mieć to koszmar i bagno.

Fajnie, że porusza takie ambitne tematy :) Ileż można o pogodzie :) Ale jutro przeczytam wątek cały, bo na razie oceniam z boku, uciekam :)

Gość gość
Dziewczyno uciekaj póki jeszcze możesz. Każdy fanatyk czy to polityczny czy religijny to psychopata.