Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny,której w tej chwili stoi łechtaczka

Polecane posty

Gość gość

szczerze

Gość gość
Nie wiem jak się biologii uczyłeś, ale łechtaczka nie stoi. Mogła by stać jak penis przy wzwodzie, gdyby mięśnie nie były przyrośnięte. Do edukuj się w temacie...

Gość gość
Ok.czy mogłaby Pani polecić jakąś literaturę w tym temacie ?

Gość gość
Wystarczy sobie poczytać artykuły medyczne w internacie, albo publikacje seksuologiczne.

Gość gość
Prosiłbym jednak o sprecyzowanie tytułów z literatury fachowej,ponieważ artykuły w internecie sa zbyt ogólnikowe ,a może Pani zechciałaby coś od siebie napisac na temat organu.który mnie tak fascynuje,chociaz nie wiem czy uzyłem prawidłowego nazewnictwa w stosunku do łechtaczki,która jakoby mi się wydaje organem chyba nie jest.Z góry dziękuje za wszystkie informacje.

Gość Małgoś z Małgosiowa
Mi twardnieją sutki ale to pewnie przez klimatyzację. Pracuję w takim miejscu, gdzie zimno jest cały rok mimo, że na dworze upał. Niestety muszę tu siedzieć także w niedzielę. Plusem jest to, że w niedzielę jestem zupełnie sama i mogę robić co chcę. Nikt mi nie gada, nikt nie patrzy na ręcę, nikt nie liczy czasu spędzonego przed telefonem. Super! :)

Gość gość
Czy czujesz podniecenie w momencie gdy twardnieją ci sutki ?

Gość gość
http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/7,140283,19130040,lechtaczka-czyli-mikropenis-kobiety-jej-rozmiar-temu-przeczy.html Przeczytaj sobie ten artykuł. Literatury teraz nie dam rady przytoczyć po tytułach, czy autorach, bo o zaburzeniach seksualnych miałam zajęcia na studiach kilka lat temu i taką wiedzę z czasem się zastępuje nową.

Gość gość
Dziękuj***ardzo za pomoc,zapoznam się z treścią i opisze tutaj swoje wnioski z lektury.

Gość Małgoś z Małgosiowa
@ gość dziś Czy czujesz podniecenie w momencie gdy twardnieją ci sutki ? x To zależy. Na dworze było tak gorąco, że nie założyłam pod spód biustonosza. A gdy znalazłam się w tamtym chłodnym pomieszczeniu to był tam jeszcze jeden facet. Zdałam sobie sprawę, że sutki mi nabrzmiewają z chłodu i on widział te dwa punkty pod materiałem. Wstydziłam się ale pamiętam, że bardzo podnieciła mnie ta sytuacja.

Gość gość
a gdyby tamten facet podszedłby do ciebie i złapał za cipkę i zaczął miętolić to poddałbys się urokowi chwili czy protestowałabyś ?