Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30latek123

30 latek pozna swoją przyszła żonę.

Polecane posty

Gość 30latek123

183cm, uprawniający sport, 77kg, brunet, niebieskie oczy pozna swoją żonę;) Na codzień prowadzę swój, mały biznes zatrudniając 3 osoby. Po pracy chodzę na siłownię oraz ćwiczę muay thai, przez co czasem mam podbite oko i wiecznie gojący się łuk brwiowy, do tego widoki musisz przywyknąć ;) Czytam książki, uwielbiam kryminały skandynawskie oraz literaturę faktu, książki historyczne. Moja pasja jest gra na pianinie, antropologia, kosmos, szachy, rozwój osobisty i duchowy. Uwielbiam tańczyć. Lubię podróże, ale nie jestem typem wiecznego podróżnika. Preferuje elegancki styl, koszule i marynarki to moja codzienność, ale oczywiście jeśli idę w góry to można zobaczyć mnie w wydaniu sportowym:) Jestem towarzyska osoba, mam fajnych i oddanych przyjaciół. Szukam kobiety wrażliwej, czułej, ciepłej, towarzyskiej, która jak ja chciałaby założyć rodzinę, najchętniej dwójka lub trójka dzieci, ale nawet jedno będzie największym, naszym cudem i miłością:) jestem rodzinną osobą, z wartościami, chciałbym stworzyć dom pełen miłości. Jestem stały w uczuciach, mój poprzedni związek trwał 4 lata, niestety musieliśmy go zakończyć z powodu różnic w podejściu do życia. Jak bardzo kiepskim pomysłem by nie było szukanie tutaj żony - mam przeczucie, że Ciebie tu poznam, Ciebie czyli kobietę mojego życia:)

Gość gość612
Ja szukałam tu kiedyś męża, ale mi się nie udalo:(

Gość 30latek123
Może nie szukałaś wtedy kiedy ja, czyli teraz ;) ?

Gość gość612
Pewnie nie, ale oni wszyscy chcieli tylko jednego, a ja taka nie jestem.

Gość gość
bierz się za nią bo ci nawieje zaraz zobaczysz

Gość 30latek123
Ile masz lat potencjalna żono?

Gość gość
Musisz uważać, by Twoja kafeteryjna wybranka nie okazała się facetem, podszywów ci tutaj dostatek.

Gość 30latek123
Idealnie. Napisz mi coś o sobie.

Gość gość
Ale bajki...

Gość 30latek123
Bajki, bo?

Gość gość612
30latek123 dziś Idealnie. Napisz mi coś o sobie. X Po co? Zrobisz mi nadzieję, a potem zostawisz. Już to przerabiałam:(

Gość gość
A gdzie mieszkasz?Oczywiście,wystarczy region.

Gość gość
jak będzie w pupe to Cię nie zostawi skarbie

Gość gość612
Tutaj wszyscy są tacy sami:(

Gość gość
nie jestem zainteresowana

Gość 30latek123
Jestem z okolic Katowice :)

Gość oona 33
Niestety wszędzie faceci wiecznie chłopcy wieczne dzieci są tacy sami. Jauż zaprzyjaźnic sie z nimi nie można ani zakolegowac bo szukają tylko łatwych panienek do łóżka :( a mi nie zależy na łóżku tylko na czystej przyjaźni

Gość gość
Hah! Zbyt idealny jesteś szukający żony Taki ideał nieistnieje to raz,dwa jak osoba która czyta książki,gra wchodzi na kafeterie i trzy człowiek bez wad nieistnieje a tu nie ma ani jednej wady więc troche niech twój opis znormalnieje bo nikt sie nie nabierze w dzisiejszych czasach na tak zidealizowany opis .

Gość gość
gość dziś Patologii z kafe nawet nie mieści się w głowie, że istnieją normalni ludzie xD

Gość gość612
jak osoba która czyta książki,gra wchodzi na kafeterie X Ja czytam książki i wchodzę na kafe. Czy to znaczy, że ze mną coś nie tak?

Gość gość
Czyli moje rejony:) A właśnie?Co z Twoimi wadami?

Gość gość
Jakie masz wykształcenie? Chcesz powiedzieć że dopiero po 4latach ogarnąłes jej inne podejście do życia? :D

Gość 30latek123
Bez przesady, mam sporo wad, ale zareklamować się chciałem, więc użyłem zalet. Ale ok, da równowagi - jestem leniwy poza pracą zawodową, nienawidzę sprzątać i jestem bałaganiarz. To słabe, ale mam panią, której płacę za pomoc w utrzymaniu porządku w mieszkaniu. Kolejna sprawa, spędzam sporo czasu w łazience, co powszechnie jest uznawane za mało męskie, ale tak już mam - zawsze rano biorę prysznic, myję zęby i włosy, które później muszę suszyć, stylizować, osobno myję twarz, bo nie mam idealnej cery - mam do niej osobne kosmetyki, więc zawsze mi schodzi sporo czasu, to trochę chyba pe()dalskie, no nie?

Gość 30latek123
gość dziś Wykształcenie to moja kolejna wada, zrobiłem jedynie licencjat i to jeszcze na prywatnej uczelni, kierunek też mało ambitny. Trochę czuję się niespełniony ambicjonalnie z tego powodu. Po 4 latach doszło dopiero do rozmów co do naszej wspólnej przyszłości, stąd zgrzyt i rozstanie. Już więcej tego błędu nie popełnię, trzeba względnie szybko ustalić jakie ma się oczekiwania co do wspólnego życia.

Gość gość
A wygląd partnerki?Jakiej kobiety szukasz?

Gość gość
No i uciekł wasz książę z bajki.

Gość gość
Up

Gość gość
Jakiego masz konia w szachmacie? Bo ja wole warcaby. Jestem czysta i zaróśnieta ale w lato korzystam z wody, pozatym jestem oczytana i roztropna i roztargana mam maniery i gest nie mam meza bo sie nie złozylo ale licze ze to sie nie zmieni

Gość gość
Jak bym był kobieta to bym nie chciał kogoś takiego fuu. Nawet nie gra w gry komputerowe.

Gość gość
Podaj jakies namiary na siebie