Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juncker przyznał się do obcowania z kosmitami.

Polecane posty

Gość gość

A Buzz Aldrin przyznał się, że nie był na księżycu.. Każdemu wmawia się pijanstwo, ja natomiast sądzę, że pijaństwo o ile prawdziwe spowodowane jest przymusem milczenia i świadomością, że przejdą oni do historii (o ile świat dowiedział by się o ich udziale w spisku, a już wie ponieważ sami się przyznali) - jako kłamcy. Wielki strach ogarnął ich ze wzgledu na internet, gdzie informacje rozprzestrzeniają się z prędkością światła i psychoza, że juz wszyscy wszystko wiedzą. Nie lubiłam Junckera, ale kto go w ogóle lubi nie? Oczywiście ze względu na nieudolną politykę integracyjną, imigracyjną, jak i wzrost zagrożenia terrorystycznego, lecz jeśli mówi prawdę i miał odwagę się przyznać to teraz podziwiam go i szanuję, jako człowieka rzecz jasna, no bo jeśli chodzi o politykę, to raczej się rozmijamy się poglądowo, rzecz jasna.

Gość gość
Na ostatnim szczycie NATO Jean Claude pojawił się pijany.. co ja mówię, upity w trupa! Czy to możliwe? Szef komisji europejskiej, jeden z przywódców Unii, na międzynarodowym spotkaniu z przywódcami państw członkowskich, a w tym z konserwatywnym prezydentem Stanów Zjednoczonych, gdzie pojawiły się telewizje z całego świata, aby transmitować to wydarzenie i on się upił??? Czy może jednak odpowiednie osoby zadbały o to, żeby ośmieszyć polityka, osłabić jego wizerunek i sprawić, by nie był taki wiarygodny podsypując jemu prochy do szampana i robiąc z niego strasznego alkoholika? ;) Gość powiedział, że to rwa kulszowa, bo faktycznie lubi wypić, ale kto nie pije alkoholu, wszyscy piją ;)

Gość gość
Chociaż którz to wie.. Clinton, Jelcyn, a nawet nasz rodzony Kwaśniewski też nie mieli problemu, by pokazać się światu w stanie wskazującym.. :D :O hmm.. Sama nie wiem.