Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile czasu bylyscie same jak poznalyscie swoją miłość

Polecane posty

Gość gość

Ja juz 3 lata sama od ostatniego związku. Ciagle kogoś poznaje ale to nigdy nie to:(

Gość gość
całe życie a tak serio to nie mozna być samemu kiedy ma sie własne dobre towarzystwo bo lepsze swoje sprawdzone czyli słodkie bycie samemu ze sobą, niz bylejakie toksyczne cudze

Gość gość
całe zycie, przewinęło się przez moje życie kilku facetów, którzy albo chcieli mnie tylko zaliczyć albo chciecli czegoś więcej ale ja tego nie chciałam...dopiero w wieku 29 lat mężna poznałam, można ? Można :)

Gość gość
13/58 prawda

Gość wyjątkowa osoba
https://www.youtube.com/watch?v=TgqSueGoEJw Mietek Szcześniak . Czekam Ktoś tak ma, że całe życie jest sam a ma już tzw. swoje lata i nawet w rodzinie nie ma z kim nawet o pogodzie pogadac? Chyba nie. Czuje sie osobą wyjątkową a nie mam nic ani nikogo chyba nikt na mnie nie zasluguje

Gość gość
Chodzi mi ze samemu od ostatniego związku bez faceta swojego! Ja niedługo koncze 26 lat i juz 3 lata sama...zwatpilam ze bede miec kogos...ciagle nic nie wychodzi albo ktos mi sie nie podoba albo cos z charakterem drugiej osoby eh

Gość gość
3 lata straszne :D może pora nauczyć się żyć samej zamiast płakać jakby się świat walil?

Gość gość
Juz 3 lata? Ja po 20 latach od poprzedniego zwiazku, nawet nieskonsumowanego (w sumie cale szczescie). Tak wiec nie lam sie :-)

Gość gość
Heh dzieki... Nie łamie sie ale tak inni sobie szybko kogos znajduja a ja 3 lata i nic.. Nawet bliskiej osoby nie mam zaufanej :(