Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat a spodobal mi się 18latek

Polecane posty

Gość gość

Czy wchodzenie w taka relacje ma sens? Ja tez mu sie spodobalam pytal o mnie i chcial sie zobaczyc. Ja sana wygladam bardzo mlodo moze naweg nie skminil ze jestem starsza, no ale mysle ze takie chlopiec moze miec jescze fju bzdzu w glowie. Co myslicie

Gość gość
Słabe prowo.

Gość gość
Dlaczego? Wlasnie to nie prowo. Az tak rzadkie sa takie przypadki? Ja jestem fajna kobieta dziewczyna wyksztaclona, tamten chlopak spodobal mi sie z wygladu wiem tez ze jest wrazliey troche taki indywidualista. Jakos mnie ciagnie do niego by go poznac, dziwne w sumie nie wiedzac czemu. Normalnie dawalam sobie spokoj naweg gdy chlopak byl znacznie mlodszy, mial zalozmy 21 lat dla mnie bylo to za malo. A on jakos mnie ciekawi

Gość gość
Spodobało ci się dziecko. Zboczona jesteś.

Gość gość
10 lat różnicy to w dzisiejszych czasach nic.. Moja babcia byla starsza od dziadka o 12 lat Moja ciocia od wujka jest starsza 8 lat oraz w mojej rodzinie sa tez odwrotne przypadki kiedy to mezczyzna jest starszy od kobiety. Jednak warto zauważyć ze czasem taki 18 latek jest bardziej dojrzały i odpowiedzialny potrafi sie zaangażować bardziej niz nie jeden 30 latek.

Gość gość
Wlasnie teraz ci mezczyzno wszysxy taxy niedojrzali mam wrazenie ze tutaj wiek w ogole noe gra roli, bo i ten starszy mentalnie moze olazac sie smarkacze. Tez ci starsi wszyscy po przejsciach bojacy sie zaangazowania, szukaja niezobowiazujacych relacji bo tak latwiej, juz mnie mdli od takich gosci:/ Moze z takim bedzie inaczej, choc na pewno inaczej sprawa sie ma gdybym miala zalozmy 36 lat a on 26 wtedy taki chlopak moze byc juz dojrzalszy, boje sie ze 18 to jednak zbyt malo..

Gość gość
Dziesięć lat różnicy między nimi to prawdziwa PRZEPAŚĆ. Baba pod trzydziestkę i jeszcze nastolatek. To chore i zboczone.

Gość gość
Nie jestem baba pod trzydziestke debile :) Jestem w sumie bardzo dziewczeca jak na swoj wiek, tez chyba mam takie wciaz beztroski sposo zycia ze nie spieszy mi sie do malzenstwa dziec*****eluch. Ludzie daja mi 16 lat ostatnio fryzjerka spytala moja mame w ktorej jestem klasie bo.myslala ze jestem w gimnazjum slowo daje:D

Gość gość
kiepskie prowo

Gość gość
To nie prowo powaznie pisalam

Gość gość
Jak masz 28 lat to jesteś babą pod trzydziestkę, sorry. Swoją drogą, jesteś wyjątkowo infantylna.

Gość gość
To zależy czego od takiej relacji oczekujesz.

Gość gość
Nie piszcie że baba po 30 bo niektóre takie są jak stare omy po 60 a niektóre na prawde czują sie młodsze i piękniejsze jesli autorka tak sie czuje to bardzo dobrze tym mniejszy problem będzie bo nie ważny wiek wazne jak sie z nim czuje a co do tego ze ten chlopak to dziecko i komentarzy ze autorka jakas zboczona to zupelnie nie rozumie tego czy w dzisiejszych czasach wszystko opiera się na zboczeniach i seksie

Gość gość
Ten chłopak to dla Ciebie gówniarz. Dziwna jesteś, ale to twoja sprawa więc nie będę przesadzać z krytyką.

Gość gość
Dziekije jedyny normalny komenatrz ja w ogole nie czuje sie bym byla stara!! Nie rozumiem w ogole narzekania kobiet na swoj wiek w tym wieku;) normalnie czuje wciaz ze wszystko przede mna mam ochote uczyc sie tylu rzeczy, I jdopiero zaczynam tak naprawde swoja kariere zawodowa dla mnie to jakies absurdalne takie myslenie;)

Gość gość
10 lat to nie iest wielka róznica , rozumiem 20 lub 30 lat Znane gwiazdy biorą sobie młodszych partnerów i nikt im nie ma prawa powiedzieć złego słowa. Dzisiaj wszystko jest dozwolone jeżeli ludziom jest dobrze ze sobą .

Gość gość
A ja Ci się nie dziwię i nie ma w tym nic dziwnego, to już dojrzały fizycznie mężczyzna, więc co w tym zboczonego :D emocjonalnie może być różnie, ale dziś nie ma na to reguły i wiek nie ma tu wielkiego znaczenia. Ja jestem w Twoim wieku i też spotykam się z młodszym, wprawdzie troszkę starszym od Twojego, ale nie słuchaj nikogo tylko patrz na to jak Ty się z tym czujesz :)

Gość gość
Kazda kobieta , której trafi się taki rarytas na pewno chętnie z niego skorzysta, pierwsze będą te krytykujące :)

Gość gość
15.05 Zboczenie to byłoby gdyby ta sama płeć obdarzyła siebie uczuciem , a tak wszystko jest okey :) Młodszy partner , lub patrnerka zawsze wnoszą nowy powiew ożywczego wiatru :)

Gość gość
No pewnie, że tak. Jedyny facet, którym to zrobiłam po krótkim czasie znajomości to właśnie kilka lat młodszy prawiczek :) tak to działa panie i panowie :)

Gość gość
No prosze nastolatka prawie z menopauzą to pryma aprilis:D

Gość gość
Nie zapomnę jak kolega opowiadał : Jak ona to delikatnie zrobiła …. teraz to już mogę umrzeć :)

Gość gość
A poprzednia jego partnerka tego nie potrafiła , jakaś niedorobiona była :)

Gość gość
Jak Ci się podoba to bierz się za niego i na nic się nie oglądaj.

Gość gość
Fakt, 18latek to będzie jeszcze gowniarz, większość nawet 20 parolatkow to nie dojrzali gowniaeze ale często to nie zależy od wieku. Tu przede wszystkim chodzi o to ze w rym wieki TP on bedzie miał masę ladnuchkoleżanek, rowiesnic które będą się krecily obok, np ze szkoly. Chyba nie sadzicie ze będzie on wierny autorce? On ma jeszcze czas imprez przed soba, będzie zmieniał dziewczyny, bawił się jak większość. Nie wierzcie w cuda na prawdę...zekdz na ziemie autorko. Dzieli was przepasc. Co innego gdyby to on miał 28 lat a Ty 38, no to mooze jeszcze by się udało. Choć sadze ze i tak prwdzje czy później wymienilby Cie na inny (młodszy) model. Rozumiem Cie autorko ze mógł Ci się taki spodobac, mi tez podobają się kilka lat młodsi (mam 26 a podobają mi się 18-22 lat na oko) bo maja często ladne, swieze rysy twarzy, wysportowany sylwetki ale pozostało mi juz tylko po oglądanie ich sobie z daleka...jestem realistka. A z kolei tacy lekko starsi ode mnie to już maja najczęściej buraczane twarze, łysiną i piwne brzuchy, na prawdę nie ma w czym wybierać :(. Znaleźć takiego +\-30 lat żeby był przystojny to bardzo trudno...

Gość gość
Dla 18 latka kobieta lat 28 to stara rura. Taka jest prawda. 90% facetów wybiera młodsze od siebie partnerki

Gość gość
18 latek z wysportowaną sylwetką, no nie mogę

Gość gość
Gdy miałem 20 lat miałem fajną paczkę kumpli i kumpelek.Dziewczyny były w moim wieku lub młodsze. Kobieta w wieku 28 lat wyglądałaby u nas dziwnie.Nie pasowałaby do nas. Moje wszystkie partnerki, z którymi miałem do czynienia również były młodsze ode mnie. Nie wyobrażam sobie partnerki starszej ode mnie. No ostatecznie to mogłaby być starszą maksymalnie o rok. 10 lat różnicy absolutnie nie wchodzi w rachubę.

Gość gość
A jak byś się zakochał?

Gość gość
Wspolczuje wam myslenia serio:D z daleka tylko powzdychac do mlodych bo stara rura straszne to co piszecie I jak nisko sie cenicie. Ja mlodo wygladam bardzo nawet mlodziej niz niejedna 20 ale nie w tym rzecz w tym wieki nie wyglad sie przeciez staro! A tak maprawde dla takiego chlopaczka to moze byc nawet powod do pochwalenia sie bo kobieta jest starsza ogarnieya czesti wyksztalvona niektorym moze to imponowac. Choc baprawde nie w tym rzecz on mi sie po prostu podoba i wiem ze ja mu tez I fajnie byloby gdybysmy sie polubili tak po prostu nie zwazajac na wiek czy inne mniej wazne sprawy