Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W szczęśliwym związku z muzułmaninem, we wrześniu odchodze od męża

Polecane posty

Gość gość

Mam dość. Mąż typowy polaczek, skarpety do sandałów, tylko praca i praca, zero zajęcia sie mną. I na drugim biegunie on...przystojny, codziennie pisze i dzwoni aby się dowiedzieć co umnie. WYSYŁA MI PACZKI Z PREZENTAMI!!!!!!!!! Jestesmy w tym związku od zeszłych wakacji, i wreszcie dojrzałam do decyzji. Mam dość zaściankowej polski, ludzi którzy mówią ci jak masz żyć. Mam kupiony już bilet w tajemnicy przed mężem. Pozew rozwodowy jest już napisany. Żegnak kraju. Nie mogę się doczekac i szczerze nie będę tęksnić. Otwierają się przedemną nowe możliwości!!!

Gość gość
Super cieszymy sie razem z toba Adjö jak mam byc szczera, to nie wyszla ci ta prowokacja, jest za bardzo oczywista, zero finezji, nic co by przykuwalo uwage na kilkanascie stron

Gość gość
No, kiedys prowa byly duuuzo lepsze.

Gość gość
Muzułmanin? Hehe będzie pięknie tylko na początku...nie wiesz jak oni traktuja kobiety? Wpadniesz z deszczu pod rynnę...

Gość gość
Och widze ze autorka stara sie pociagnac temat :)

Gość gość
A chwalisz sie czy żalisz swoją nieudolnością, ze nie stać Cię na porządnego facet tylko z jakim januszem siedzisz. Po co go brałaś w takim razie? Tylko nie mow, że był inny a teraz zdziadział, bo skoro tak sie stało to nie umiałas o niego zadbać, albo sama zapuściłas się podobnie

Gość gość
Baj kochana, mam nadzieję, że szybko wyjedziesz i bardzo daleko do kraju muzułmańskiego, gdzie nie mówi się kobietom jak maja żyć :)

Gość gośćktos123123
Kurde można z tego lepsze prowo zrobić aż się wkur..... Jak zwalilas temat

Gość gość
A wiecie że moja koleżanka z pracy tak zrobiła? Po 20latach małżeństwa urodziła arabusowi dziecko, rizeiodla się z mężem i związała z tamtym. Tylko że w pl mieszkaja. A w zasadzie ona z dzieckiem,bo on w Niemczech u siostry mieszka a do pl tylko co jakiś czas wpada na tydzień.

Gość gość
te ruskie trole, to nawet na kafe się wepchną.