Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ona jest sama?!

Polecane posty

Gość gość

Witam,mam przyjaciółkę która ma już wnet 30lat na karku i jeszcze sobie życia nie ułożyła.Nie ma ani meza,ani dziecka,ani partnera,obecnie mieszka u Babci..Nie mogę tego pojąć,bo jest naprawdę ładna,mądra i zaradna dziewczyna..a Wy jak myślicie?Jakie mogą być powody?

Najbardziej prawdopodobne jest to, że nie potrzebuje byle kogo (kogoś przeciętnego), ma wysokie wymagania i nie trafiła jeszcze na miłość jej życia. Jak ja. :) Tylko mam jeszcze więcej lat.

Gość gość
Tak jej odpowiada nie trafiła na właściwą osobę jest innej orientacji została zraniona i facetów traktuje jak wycieraczki

Gość gość
To moja przyjaciółka..więc znam jej przeszłość.Z jednym facetem była 7lat,zaczęli być od czasów nastoletnich,później jakieś niewypały..i 3letni toksyczny związek..a teraz z desperacji? Zrobiła sobie konto na portalu randkowym.Skoro zrobiła sobie tam konto tzn. że chce kogoś mieć,a czy można kogoś fajnego tam poznać?Do pierwszej wielkiej miłości twierdzi,że nic nie czuję..Tak sobie myślę,że może ma jakieś wady o których ja nie wiem,ale kto teraz nie ma wad?!

Atrakcyjna kobieta innej orientacji ?!- To jest niemożliwe. Nie obrażając homoseksualistek, w życiu atrakcyjnej (kobiecej) nie widziałam, więc skąd ten pomysł? Wiesz dlaczego ludzie tak szybko zakładają, że to właśnie to jest powodem? Bo nie chcą przyjąć do świadomości, że ktoś więcej od nich wymaga, oczekuje lepszego życia, na wyższym poziomie, z kimś atrakcyjniejszym, bardziej się ceni, a to już boli ludzi, których życie jest dalekie od idealnego.

Gość gość
17:31 Kurwa jaki debil, myśli że atrakcyjność zależy od orientacji. Lecz się debilu.

Załóż okulary, na zdjęciu mam sukieneczkę, a jak jeszcze nie dowidzisz, to sobie powiększ i podziwiaj zamiast rzucać mięsem prymitywna istoto.

Nów_ znów, nie godzina, trochę kultury, nie przepracuje się jak dopiszesz parę liter więcej.

Gość gość
Pewnie idioto z 17:31 Każda kobieta ma na czole orientuje wypisaną, skoro nigdy żadnej nie widziałaś

Gość gość
Powiedz jeszcze że lesby to lesby bo są brzydkie i nikt ich nie chce czarnogrodzie umysłowy

Gość gość
Po prostu wyżej sra niż dupę ma.

Gość gość
1. Może jest wybredna 2. Może jest zraniona 3. Lata mijają, a ona może ciągle czeka na tego jedynego 4. Może lubi swoje towarzystwo i pierwszy lepszy jej nie interesuje kiedy ona czuje że nie pasują do siebie 5. Moze jest nieufna, bo ją wcześniej zraniono, oszukano itp. 6. Może pociągają ją niedostępni emocjonalnie 7. Moze zakochałą sie w zajętym 8. Może jest wrażliwa, mało otwarta itp. itd.

Gość gość
powody moga byc takie, ze nie ma fajnych mezczyzn

Gość gość
dlaczego faceci uwazaja, ze kobieta ktora nie pucila sie z jakims kolesiem z osiedla jest wybredna i ma duze wymagania ?

Gość gość
20:37 i 20:43 zgadzam się bo też jestem ona i tak jak owa ona opisana mam. Poza tym do bycia samej / samemu można sie przyzwyczaić

Gość gość
maz, partner, dziecko to jakis przymus? obowiazek? koniecznosc ? coraz wiecej jest singielek, bo chca nimi byc, bo nie fajnych mezczyzn, bo patrzac na beznadziejne zwiazki i nieszczesliwe kolezanki wola byc same. Nie rozumiem dlaczego ludzi to nadal dziwi? kiedys byla inna mentalnosc, kobietom wbijano do glowy ze musza znalezc faceta i zyc jak on sobie zazyczy, spelniac jego zachcianki i uslugiwac mu, dzisiaj kobiety zmadrzaly i zaczely zyc dla siebie i sa szczesliwsze same niz urabiajac sie po lokcie przy wiecznie niezadowolonym facecie.

Gość gość
Pytanie powinno brzmiec - czemu kobiety sa w zwiazkach z guwnianymi facetami? czemu nie zyja same tylko u boku debili, ktorzy je krzywdza? Singielstwo wcale nie jest straszne, dale spokoj i czas dla siebie, a nieudane malzenstwo niszczy zdrowie i przytlacza czlowieka.

Gość gość
Mam wsrod znajomych singielki, szczesliwe kobiety, zadbane, atrakcyjne, ktory zyja i spelniaja sie. Mam tez znajome mezatki, ktore mimo podobnego wieku sa zmeczone zyciem, urobione, nieszczesliwe, ranione przez swoich "ukochanych" facetow, wykorzystywane, nie majace czasu zadbac o siebie i tak patrzac na jedne i drugie musze stwierdzic ze kobiety w malzenstwie usychaja i marnieja. Wielu z was powie, ze zna szczesliwe mezatki, tez znalam jak po slubie minal miesiac, pol roku jak jeszcze byly motylki w brzuchu, niestety potem one ulatuja i dluzszym czasie przychodzi szare zycie, problemy, narzekanie, krzywdzenie sie, klotnie, obowiazki, wymagania, oczekiwania, wypominanie itd co niszczy czlowieka i zwiazek , na dalszym etapie malzestwa fajerwerkow w zadnym zwiazku nie ma.

Gość gość
Samo sedno 20:37 i 43

Gość gość
wspolczesni mezczyzni nie szanuja kobiet, to odp na pytanie

Gość gość
Mnie sie na 100 facetów tylko jeden spodoba czy zainteresuje a okaże sie albo psycholem albo zajętym . I co zrobić :((( ? ? A ci, którzy się mną zainteresują i mi nadskakują i są dla mnie mili , to mnie w ogóle nie interesują, tylko meczą i uciekam od nich. I co począć ? Ktos tak ma ?

Gość gość
Kurwa normalnie jak jakieś piętno bycie samemu traktujecie. Co was obchodzą cudze motywy? Jakoś nikt nie pyta czemu ktoś sie wiąże i czemu z x a nie z y.

Gość gość
godz. 20:37 20:43 21:22 Sama mogłabym o sobie też tak napisać jesli miałabym powiedziec dlaczego jestem sama

Gość gość
A ja myślę,że ma profil na randkowym,bo łudzi się,że tam pozna wartościowego chłopaka,ale dupa :D sami napaleńcy i w dodatku brzydcy a jak ładni to tylko chcą dupczyć. Tak ja miałam :D Dlatego jestem sama i sama będę, najwyżej gromadka kotów i szczęśliwe życie przede mną :) Polecam.

Gość gość
Jeśli będziemy myśleć,że samej lepiej itd.,że związek niszczy itd. to za 200lat w ogóle będzie niż demograficzny i naprawdę możemy liczyć się z tym,że ludzkość wymrze za xxx lat

Gość gość
Chciałbym Cie poznać 21:18. Co Ty na to ?

Gość gość
Facet nie jest potrzebny do szczescia. Moze przekonala sie ze to tylko kula u nogi

Gość gość
Może sie tak zawiodła, że ma dosc wszystkiego i wszystkich. A może lubi być sama

Gość gość
facet wiecej rani niz z nie pozytek