Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego i za co Niemcy chcą tak dokopać Polsce?

Polecane posty

Gość gość

Co im takiego zrobiliśmy? Za co te wszystkie komisje, inwigilacje, kary, te nachodzenie z Brukseli?

Gość gość
Nie dość, że nas splądrowali i zabijali, to jeszcze dalej nam wchodzą na głowę!

Gość gość
słyszałeś chociażby o lebensraum ? myslisz, ze niemcy nie chcą zrobić z polski podwykonawców ? dostarczyciela córek słowiańskich do ich łóżek ?

Gość am_Dyzio
bogatemu 'wszystko' wolno, zobaczcie co Niemcy zrobili w Grecji , prawie wszystkie wyspy kupili w ramach ratowania greckiej gospodarki, w Polsce chcieli podobnie zarządzać, wykupowanie polskiej gleby zaczęli już 20 lat temu na podstawione 'słupy' , na widok polskiego mleka wymiotowali a teraz z Polski sprowadzają mleko cysternami do Niemiec , śmiali się z Polaków, że takich 'baranów' jeszcze nie widzieli aby za darmo i bez powodu niszczyć polską gospodarkę i przemysł , Niemcom bardzo się Polska podoba, w Niemczech prawie wcale nie ma lasów , na Dolnym Śląsku i na Mazurach czują się jak u siebie w domu, heimat i powrót do macierzy , taki był PLAN i marzenia, PiS przeszkodził w tych marzeniach i teraz jest awantura !

Gość gość
Mają ten drang nach osten w genach od 1,5 tys. lat i nic nie poradzisz. Musimy się mądrze bronić a nie dać kupić za bezcen.

Gość gość
Co wy wypisujecie. Mama was czajnikiem po glowke biła że macie zaburzone poczucie własnej wartosci i doszukujecie sie wrog tam gdzie go nie ma . :(

Gość gość
no może - nie obserwowałem, ale jestem pewien, że pis nie ma tu nic do rzeczy - pis to ta sama banda co peło, pełesel, płis, i inne. sprzedajne żydom kulwy. NIE GŁOSUJCIE NA ŻADNĄ PARTIĘ - DEMOKRACJĄ NIC NIE ZDZIAŁACIE. ZEROWA FREKWENCJA TO LEPSZY KROK NIŻ 1 PROCENT FREKWENCJI.

Gość gość
Jak nie zagłosują wyborcy PiS to wygra PO i znowu będzie wywalanie ludzi na bruk, sprzedawanie przemysłu za bezcen, wygaszanie życia gospodarczego, sądowe znęcanie się nad niewinnymi ludźmi itd. Bo wyborcy PO na pewno pójdą do urn, więc twój pomysł jest o kant d. potłuc.

Gość gość
ale w Niemczech jest równy wiek emerytalny dla mężczyzn i kobiet.

Gość gość
Jak wygra PO to kraj zostanie zgermanizowany już totalnie i bezpowrotnie.

Gość gość
Ja wiem dlaczego ale nie napisze.