Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego polskie dziewczyny boja sie przystojnych zadbanych facetow

Polecane posty

Gość gość
Ja sie boje, bo czuje sie nieswojo, sobie mysle, ze taki tylko na przelotna relacje, bo pewnie woli zmieniac dziewczyny jak rekawiczki, zawsze bedzie czekal na lepsza opcje bo moze miec kazda. Raz mnie taki adorowal, troche mi glupio, nie umialam sie zachowac i tyle. Glupia ges ze mnie jest. Jednak to poczucie bezpieczenstwa jest niemozliwe przy takim przystojniaku, ja wole misiowatych, z lekkim brzuszkiem, przypominaja mi tate :D

Gość gość
"moj" przystojniak byl chudziutki, jego miesnie kluly mnie jakos, zyczylam sobie, zeby przytyl, zeby byl gruby nieco, mial troche fajnego sadelka w brzuchu i ramionach. Chyba jestem babska odmiana feedersa.

Gość gość
Boją się, ze będą zdradzac itp.

Gość gość
Nie wiem czemu tak sie czepiaja Biebera. On jest ladny i nawet nie robi z siebie zadnego ''lalusia''

Gość gość
przystojny Polak? hahahahahaha to musi być fejk

Gość gość
23.15 a ty nie patrz się na ładne, fajnie ubrane dziewczyny bo pomyślą ze lesba jestes

Gość gość
Wbrew opiniom kafeteryjnych Karyn w Polsce jest naprawdę sporo przystojnych facetów. I fajne laski się ich wcale nie boją. Tylko zakompleksione pasztety, bo myślą, że przystojniak znajdzie sobie inną, lepszą. Co akurat jest w sumie prawdą.

Gość gość
Z ta ilością przystojnych facetów to bym nie przesadzała, może 1/1000 jest atrakcyjny

Gość gość
No to idealnie, bo w przypadku Polek też 1/1000 jest ładna.