Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co mam zrobić

Polecane posty

Gość gość

Historia jest bardzo długa : Od października zaczęłam pierwszy rok studiów na ekonomii. Jako studentka z skromnym budżetem postanowiłam zamieszkać w akademiku. Pierwszy miesiąc był świetny. Nawiązałam mnóstwo znajomości , dobrze szło na uczelni , bawiłam się , jednym słowem : super. Ale podczas pewnej imprezy wszystko sie zmieniło ... Tego dnia była organizowana impreza otrzęsinowa w klubie i z moimi koleżankami postanowiłyśmy zrobic befor-ek. Zaczęło sie schodzić coraz wiecej ludzi - wyszła z tego jedna wielka impreza na korytarzu w aka. Nigdy nie stroniłam od alkoholu , więc jak wszyscy zaczęliśmy sie bawić na całego . O dziwo, po 3 puszce piwa zrobiło mi się slabo , zaczęło mi sie kręcić w głowie co mnie zaskoczyło , ponieważ mam dość mocną główkę i nigdy mnie nie scielo po piwie :o Chwiejąc się zaczęłam szukać mojej koleżanki , żeby mnie odprowadzila do mojego pokoju ale wtedy napatoczyl się on .. Zaproponował , że mnie odprowadzi do pokoju . Byłam już na tyle w stanie ,,nieważkości" , ze sie zgodziłam , bo czułam sie coraz gorzej . Odprowadzil mnie do pokoju , ale niestety klamkę zamknął nie z tej strony co miał zamknąć ... nie chcę dalej wchodzić w szczegóły , powiem tylko tyle ze mnie zmusił do seksu oralnego , próbowałam sie bronic ale on był silniejszy... Nie mogłam się z tego otrząsnąć .. Mam 20 lat i nigdy nie mialam chłopaka , z nikim nawet sie nie całowałam.. Czułam i w sumie nadal sie czuje jak d******** Nie potrafiłam sobie tego wybaczyć .. Odizolowalam sie od wszystkich , zamknęłam sie w sobie , przestalam się kontaktować ze swoimi przyjaciółmi , bo sie wstydziłam tego co się stało . Potem przyznał sie , ze mi dosypal jakiś prochów do piwa , bo chciał zobaczyć mnie bez bielizny .. Wtedy poczułam się jak szmata .. Zaczęłam sie ciąć , cały miesiąc płakałam w nocy , zaczęły mi sie śnić koszmary o samobójstwie oraz ze spadam w dół.. Nikt mnie nie wspierał , moim znajomym oraz przyjaciołom nawet nie przyszło na mysl , ze cos nie jest tak . Na tym polega przyjaźń w dzisiejszych czasach ... Pół roku minęło zanim się wzięłam w garść. Czuję sie z jednej strony silniejsza a z drugiej wypalona , zawiedziona.. udało mi się przetrwać dzięki moim rodzicom .. Wiedziałam , ze im mogę zaufać .. ale to sie zmienilo parę dni temu.. Mój tata , jak cos przeskrobalam najpierw starał sie slowem potem przechodził do ,,pasków". Jednakże pewnego dnia mój tata wyskoczył do mnie z jakimiś pretensjami , ja próbowałam mu sie tłumaczyć a on ... uderzył mnie dwukrotnie w twarz jako ze mu pyskuje... Wszystko z powrotem wróciło.. Ja mu ufalam , mieliśmy super kontakt a on mnie potraktował jak worek treningowy .. A najgorsze jest to, ze wgl nie poczuwa sie do winy . Mój ostatni azyl , moja rodzina , w której czułam się bezpiecznie , wszystko runelo . Nienawidzę go . Nie potrafię znieść tego , ze on mnie tak potraktował a ja mu ufalam . Wszystko znowu wrócilo ale jeszcze z wieksza siłą.. Nikomu juz nie ufam , zaczynam coraz poważniej myśleć o sznurku , nie umiem normalnie funkcjonować w tym domu gdzie on jest ... Nie odzywamy sie juz od paru dni a ja czuje , ze nie wytrzymam tego wszystkiego , zaczyna mnie to wszystko przerastac... Nie wiem co zrobić , proszę pomóżcie mi , póki jeszcze żyję.

Gość gość
wymysliłes historie a potem moze karma do ciebie wraca i moze dlatego utraciłeś swe zdrowie. Pomyśl o tym chłopie

Gość gość
Jestem kobietą nie facetem i uwierz mi , chciałabym , żeby to była wymyślona historia .

Gość gość
Udaj się do psychiatry lub chociaż psychologa. Potrzebna jest ci fachowa pomoc.

Gość gość
Kochanie trzymaj się proszę cię nie idź ta droga też mam za sobą takie myśli które szły w ciemność ale Musisz sama wyjść z tego mroku pamiętaj nikt cię nie złamie jesteś wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju uwierz to jesteś coś warta życie się ułoży mimo że teraz nawet w 2%nie widać tego uwierz mi dziewczyno obiecuję pamiętaj jesteś warta o wiele więcej niż myślisz jeszcze będzie pięknie obiecuję wybacz tacie a oczysci cię to trzymaj się słońce!

Gość gość
Nie czuje sie na siłach ,by rozmawiać o tym w realu z psychologiem bądź psychiatrą.. Nie wiem , czy dam radę sie przełamać

Gość gość
Nie przesadzaj z tym sznurkiem, ale co dalej z tym kolega ktory cie wykozystal? Tak nic poprostu sie nie stalo? Powiedzial ci ze mu sie podobasz, chcialby sie umowic z toba?bo jesli nie to byl brutalny g***t! A kolezanka nic sie nie domysla?gdzie wtedy byla? Moze dzialali razem? Za takie cos powinni go wypie rtolic ze szkoly,moze by nawet poszedl za kraty bo dal ci tabletke g****u i zg****il a ty trzymasz to w tajemnicy??? Dziwna atmosfera tam panuje patole a ty nie przesadzaj z tym sznurkiem tylko idz do psychiatry i opowiedz co sie stalo napewno ci pomoze od tego jest,widac ze nie dasz sama rady musisz sie kogos poradzic,zaufac,a moze tel.zaufania tam tez sa pomocni ludzie przygotowani na takie akcje,napisz czy przydala ci sie moja rada.

Gość gość z wackiem
jedno pytanie. dlaczego go nie ugryzlas w wacka?

Gość gość
poza tym "imprezy w aka" gdzie się odbywają? w piwnicy? na korytarzu? ustawiacie na korytarzach biurka w jeden długi stół z miejsca opisanym karteczka i każdy składa imiennie zamówienie co będzie pił i gdzie mu to podać ?

Gość gość
bo jak nie to albo chlaliscie u niego w pokoju albo cię poczestowal otwartym piwem.

Gość gość
W tym przypadku picie bylo w pokoju u koleżanki a zabawa na korytarzu .

Gość gość
zacząc sie modlic tylko jezus uzdrowi ciebie uwolni od tych koszmarów