Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co kobiecie niezamożny facet ?

Polecane posty

Gość gość

tak serio...facet jest stworzony do tego by zapewnić byt rodzinie. Czemu są laski, które wiążą swój los z nieudacznikami ? Lepiej być samej niż z biednym facetem bo niezamożny facet to tylko krzyż. Dla seksu ? To już masturbacja jest przyjemniejsza bo przynajmniej wiesz jak sobie dobrze zrobić i nie zajdziesz w ciąże z nieudacznikiem, który potem będzie miał problem by zapewnić dziecku byt.

Gość gość
Jaki pan doktor ma talent pisarski...

Gość gość
ale komu ma ten byt zapewniać i kogo utrzymywać jeżeli mu nie urodzisz młodych płci dowolnej? sama piszesz że do tego jest stworzony. zatem jeśli przed założeniem rodziny trzecie kase to do czego jest stworzony

Gość gość
z desperacji, z braku laku...bo wolą być z byle kim niż same. Umówmy się, bogaty facet nie zwróci uwagę na pierwszą lepszą tylko atrakcyjną kobietę z wyglądu, wykształcenia i przeważnie też majętną - ....większość kobiet nie odpowiada tym standardom.

Gość gość
zresztą że tak zazartuje: na c***j mi żona która woli masturbacje od seksu że mną? żeby mi dzchciała temi ideamy psula ?

serio pod Pisem niezamożny to nieudacznik?:D to kto jest udacznik, żydostwo cholerne, bankierstwo, politykierstwo, kijem bym nie tknęła

Gość gość
Dla mnie mężczyzna, który nie jest majętny i dobrze ustawiony to śmieć na którego nie warto tracić ani sekundy. Mądry facet nie będzie biedny bo jedno idzie a parze z drugim a mądry facet nie pozwoli by jego rodzina klepała biede, zyli na poziomie "od pierwszego do pierwszego".

Gość gość
umowy się co do tego co już wiadomo. to nie wy będziecie decydowali kto z kim i dlaczego powołując się na autorytet natury z która macie tyle wspólnego co schabowy z goofnem którego był polproduktem

Gość gość
Lepiej być z kimś niż samemu

Gość gość
no niby tak tylko skąd.facet ma wiedzieć że jest mądry dopóki go nie oswiecisz w tej skomplikowanej jak na faceta kwestii?

Gość gość
żadna laska, która się szanuje nie będzie z facetem, który powyżej 30 rok życia nie zarabia co najmniej 10 k na rękę

Gość gość
jeszcze o lasce trza chodzic patrzta jak śe wykombinowala:D Może jrszczevmajatek na ciebie przepisać i potem wykitowac bo w rej sytuacji to najważniejsze akurat posunięcie

Gość gość
czy tam najmadrzejsze... i co jeszcze powinienem zrobić żeby mi szanowne zgromadzenie nhien i sepow przyznało pośmiertnie tytuł "najmadrzejszy wśród samców alfa"?

Gość gość
bogaty facet to towar deficytow, nie dla każdej starczy :P

Gość gość
Ile muszę mieć by brykac z tygryskiem? :classic_cool:

Gość gość
lepiej zyć w samotności i zyć na poziomie niż klepać biede z biedakiem i z milosci płodzić kolejne istotki które nie będą miec zadnych perspektyw.

Gość gość
Ale leżaczek pytał autorki nie tygryska :(

Gość gość
bowiem jest asem czyli należy do grona które baluje w walhalli. czyli musisz mieć dwie ręce c***ja i naturę zbuja

Gość gość
Przepraszam tygrysku już kopie dół i schowam głowę w piasek.

Gość gość
Pomóż mi zakopać jeszcze łapki by lezaczka nie było widać :(

Gość gość
facet bez porządnego zawodu/własnego biznesu to tylko udręka. Lepiej być samej.

Gość gość
Uważam, że wystarczy jak facet jest wykształcony, ma ciekawą i dobrze płatną pracę, jest bystry i zaradny, wtedy wspólnie ze swoją żoną, która będzie również pracowała dadzą sobie znakomicie radę. Muszą być zgodni, razem dojdą do wszystkiego. Nikt bogaty się nie rodzi, może mieć bogatych rodziców, to duży plus, ale jak samemu się dojdzie do czegoś, to bardziej się to szanuje. Moi rodzice sami pracowali, dorobili się wszystkiego, nie dostali spadku, nie wygrali. Najpierw pracowali na państwówce, potem ojciec z kolegą założyli do spółki warsztat samochodowy, a mama krawiecki, na początku było trudno, potem coraz lepiej.. mają dom, samochody, lokaty w banku, działkę rekreacyjną nad jeziorem, a przede wszystkim mają siebie. Ja jak skończę studia, też chcę sama do czegoś dojść, jak nie wyjdzie zawsze mogę liczyć na pomoc rodziców 🖐️

Gość gość
A jaki to jest, zamożny mężczyzna? Jak dla mnie byt dla rodziny zapewniaja mąż i żona - nie chciałabym być uzależniona finansowo od mężczyzny. My z mężem co dorobiliśmy się wszystkiego razem i jak dla mnie to jest fajne w małżeństwie. Jeżeli dla autorki masturbacja jest przyjemniejsza od seksu z ukochanym mężczyzną to współczuję jej dotychczasowych partnerów.

Gość gość
przeciez ze ktos moze byc madry ale nie potrafi sie sprzedac i walczyc o swoje i jest biedny np Tesla, ogolnie bzdury gadacie

Gość gość
Jak dla mnie byt dla rodziny zapewniaja mąż i żona - nie chciałabym być uzależniona finansowo od mężczyzny. x a jakbyś zaniemogła i nie mogłabyś pracować i byt rodziny spadłby na faceta zarabiającego 2500 zł ? Laski, które wiążą się z takimi facetami są nieodpowiedzialne...w ogole nie myślą o dobru swojego potomstwa.