Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Zaczęliśmy spotykać się pod koniec grudnia 2017 roku. Byliśmy przyjaciółmi, ale zapragnęliśmy tez czegoś więcej. Wszystko było wspaniale, byliśmy w sobie zakochani, wszyscy nasi znajomi mówili, że jesteśmy taką zgraną i szczęśliwą parą. Niestety czar prysł. Już pod koniec lutego wszystko się zmieniło. Coraz mniej rozmawialiśmy, unikał mnie, a wszelkie próby wyjaśnienia o co chodzi kończyły się zbywaniem mnie. Po niespełna dwóch tygodniach dowiedziałam się, że jest w nowym związku. Niejednokrotnie próbowałam się pozbierać, ale cały czas jestem w rozsypce. Chciałabym na nowo pokochać siebie, a jednocześnie przestać marzyć, że on wróci. Nienawidzę siebie za to, że nadal go kocham. Co zrobić? Jak żyć dalej?

Gość gość
Jeśli jesteś dziewica możesz szukać od nowa męża. A jeśli nie to możesz kupić koty.

Gość gość
Ile lat masz autorko?

Gość gość
Ile lat masz autorko?

Gość gość
Wasz związek trwał krótko! Zaledwie kilka miesięcy.. tak naprawdę wcale się nie poznaliscie i było to wręcz zauroczenie.. nie można tu.mowic o miłości. Przeżyjesz. Ludzie rozstają się po latach i radzą sobie.

Gość czerwonamiska
Szkoda, że się wam nie udało.