Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Billing proszę o radę i pomoc

Polecane posty

Gość gość

Na początku kwietnia wyrejestrowalam numer i od razu tego samego dnia poprosilam o billing od operatora za miesiąc marzec. Mieli przyslać pocztą, nie przyslali. I tak skladalam zlecenie juz 4 razy i nadal nie mam ani billingu ani odpowiedzi. Proszę poradcie co z tym zrobić, gdzie się udać. Sprawa dla mnie bardzo ważna. Nie chodzi o zdradę czy jakieś małe sprawy, chodzi o śmierć mojej matki.

Gość gość
Dodam jeszcze, że po każdym złożeniu zlecenia był telefon od operatora w celu weryfikacji, którą przeszlam pozytywnie. Za każdym razem słyszałam, że billing już dziś będzie wyslany i tak już 4 razy. Co mogę zrobić? Gdzie się z tym zgłosić? To juz ponad 4 miesiące tak mnie robią w ciula.

Gość gość
Poradźcie coś, bo jestem już bezsilna.

Gość gość
A nie możesz iść osobiście do operatora poprosić o ten billing? Może wysyła na inny adres? Mamy?

Gość gość
Tez na Twoim miejscu poszłabym do stacjonarnego biura operatora.

Gość gość
Bylam osobiście w placowce operatora juz 4 razy i osobiscie składałam zlecenie na ten billing. Adres podany właściwy, od lat niezmienny, ten sam, na ktory zarejestrowany był numer,

Gość gość
Wygląda to tak. Idę do operatora, skladam zlecenie, odpowiadają, że mam czekać na telefon weryfikacyjny (i otrzymuję ten telefon, weryfikacja przeprowadzona pozytywnie), otrzymuję obietnicę wyslania billingu jeszcze w tym samym dniu....i tak już 4 razy od 4 miesięcy.

Gość gość
Nie wiem już gdzie napisać czy gdzie się udać, aby ten billing wyegzekwować. W końcu żądam własnego billingu z własnego numeru, który wyrejestrowalam.

Gość gość
A UOKiK?

Gość gość
gość dziś Też o tym myślałam, aby udać się do tego urzędu, ale nie mam żadnego potwierdzenia, że tak się dzieje.

Gość gość
To wyślij najpierw pismo i maila do operatora z opisem sytuacji,kopie wydrukuj,wraz z potwierdzeniem.nadania poczta zanieś do UOKiK.Przypomnij sobie dni,w miarę możliwości godziny,jak prosiłaś o te billingi i zawrzyj to wszystko w tych pismach,może w tych placówkach mieli kamery,może uda się jakiś dowód uzyskac

Gość gość
gość dziś Tak właśnie zrobię jak podpowiadasz. Dziękuję bardzo.