Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co ja mam zronic z taki mezem...?

Polecane posty

Gość gość

Moj maz jest IDEALNY; nie pije, nie pali, nie cpa, na d***** nie chodzi, ani mnie nie zdradza, ma bardzo dobry kontak z dziecmi, ma dobra prace, jest gospodarny, potrafi gotowac, jest zyczliwy, trzyma czystosc w domu... I co najgorsze... Spelnia kazda moja prosbe! Juz mam go dosyc! [wściekły]

Gość gość
idz do psychiatry ze sobą,jesteś zdrowo p*****lnięta

Gość gość
moja kolezanka miala takiego tylko on mial kochanke spotykal sie w nia w trakcie pracy do 15 potem przyjezdzal do domu i tez bylo wszystko pieknie ona myslala ze on po pracy zmeczony na kanapie lezy on wyczerpany byl po sexie

Gość gość
mam takiego kochanka z zona nie sypia od roku jest cudowny 12 lat starszy ode mnie teraz taka moda

Gość gość
Dokladnie, dzis moda na zycie w komunie hipisowskiej powraca; "dziecko mam z tym, a inny o mnie dba, a jutro sobie go zamienie na innego" itd. :)

Gość gość
Taki maz to skarb szanuj go bo jak stracisz to dopiero docenisz i poczujesz roznice

Gość gość
Ja mialam takiego i poprzez moja glupote stracilam myslalam ze nie odejdzie ze go przytrzymam a jestem atrakcyjna tak mowia faceci dorosly dzieci i znalazl sobie kochanke z nia jest teraz mlodsza ode mnie tez myslslam ze bedzie robil wszystko dla mnie o co bede chciala no bo mnie nie zostawi bo jestem ladna i lepszej nie znajdzie

Gość gość
słusznie ci ktoś powiedział, że to prowo, a poza tym jesteś p*****lnięta głupotą. K

Gość gość
A co takiego zrobilas ze cie zostawil

Gość gość
Co ja nie robilam ze by go przytrzymac sexowna bielizna .rozchylalam uda w mini ze by widzial wszystko pusty dom dzieci nie bylo piwko drinki nic nie pomoglo