Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam meża i własnie się dowiedziałam że jestem w ciąży z innym facetem

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze zaraz na mnie wszystkie przykladne zony naskocza ale mimo wszystko opowiem swoja historie. mam mężą z ktorym zyje na niby .udawane przykladne malzenstwo przed ludzmi.maz zajmowal sie tylko i wylacznie praca, zarabianiem olbrzymich ilosc****eniedzy itd... ja chyba z wygody udawalam z nim bylam. nie bylo to trudne poniewaz go nie kocham a on pracuje w norwegii wiec nie jestesmy na codzien razem.kilka lat temu poznalam mężczyzne.najpierw to byla zwykla znajomosc.pozniej po kilku latach zakochalam sie w nim bez pamieci..on nie ma zona.mial wtedy dziewczyne.podobno odwzajemnia moje uczucie.zawsze mi je okazywal.ja mam juz 2 doroslych dzieci z poprzedniego zwiazku, i wiecej nie chcialam miec a nie chcialam go pozbawiac radosci bycia rodzicem i zawsze powtarzalam mu.ze powinien miec dziecko ze swoja dziewczyna.ze ja nie moglabym byc z nim na stale(ROBILAM TO WLASNIE Z MILOSCI DO NIEGO)dwa lata temu urodzilo mu sie dziecko.caly czas sie spotykalismy jednak wiadomo ze juz rzadziej.nie chcialam go odciagac od dziecka.kilka dni temu dowiedzialam sie ze jestem z nim w ciazy i nie wiem co zrobic.nie boje sie konsekwencji.nie oto chodzi.nie wiem czy mam mu powiedziec o dziecku czy lepiej bedzie dla niego jak znikne i o niczym mu nie powiem.dziewczyna z ktora jest bardzo go kocha.on kocha bardzo swoje dziecko.wiem.ze za pozno jest na skruche .nie stalo sie dobrze . a moze powinnam mojemu powiedziec ze to jego dziecko? w koncu temu dziecku nic nie bedzie brakowalo bo maz swietnie zarabia. Do tego w sumie najbardziej mnie ciagnie bo nie chce niszcyc tego zwiazku.

Gość gość
Lepiej zniknij po co to wszystko bardziej komplikować

Gość gość
A skąd pomysł że twój mąż będzie liczył na cudze dziecko?

Gość gość
Tylko szmaty wciskają mężom,że to ich dziecko kiedy prawda jest inna. Jesteś zakłamania ,bo tkwisz w zwiazku tylko dlatego,że mąż ma kase ,a go oklamujesz i nie kochasz. Nic ci nie poradzę,bo gardzę takimi osobami jak ty. Kłamstwo, obłuda to dla ciebie nic takiego tfu

Gość gość
Maz dwojek doroslych dzieci to ile Ty masz lat kobieto?? I niby jak chcesz wrobic meza w dziecko skoro siedzi w Norwegii. Co Ty wisniesz mu niepokalne poczęcie.

Gość gość
Wiem, że to niemoralne, ale w takiej sytuacji ja bym po prostu przypisała dziecko mężowi, o ile oczywiście jest fizyczne prawdopodobieństwo, że mogłoby być jego. Tamtemu facetowi możesz zniszczyć życie, a mąż , no cóż wiele na tym nie straci i tak go nie ma, a jak nie będzie znał prawdy to i cierpiał nie będzie.

Gość gość
w niezłej patologii tkwisz autorko

Gość gość
Prowo bardziej byś była wiarygodna jakbyś napisała ze masz nastoletnie dzieci a nie dorosłe. Następnym razem dopracuj szczegóły

Gość gość
Mam skonczone 42 lata i dwoje doroslych dzieci. Tak trudno odniesc ci sie do tematu ze atakujesz moj wiek?