Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się w dziewczynie z dzieckiem czy w to iść

Polecane posty

Gość gość

Sama wychowuje coreczke opowiadała ze jej były był agresywny itp....a teraz droga pantoflowa dowiedziałem się ze ona tego kolesia wrobila w dziecko z premedytacja po 3muesiacach znajomości ,oklamala ze bierze pigułki niby miała ciśnienie żeby urodzić przed 30stka.Sam nie wiem co robić szaleje za nią ,ale juz bylem kiedyś z manipulantka i nie chce tego przechodzić ponownie.

Gość gość
Zostaw.Chciała dziecko, nie faceta, no to je ma. Jeszcze spotkasz taką, co będzie chciała faceta, a dziecko będzie owocem Waszego uczucia.

Gość gość
Jakiej rady oczekujesz bo nie bardzo rozumiem? Skoro jesteś zakochany to w czym problem ? Z drugiej strony nie chcesz być z manipulantka , czy akurat ona taka jest nie przekonasz się gdy nie wejdziesz z nią w związek więc..

Gość gość
Jakiej rady oczekuje? Sam nie wiem.jest tu mam ze jakiś facet który związał się z taką kobieta i ich związek wypalił?

Gość gość
Zostaw dziewczynę bo Ty jesteś k****arz bez uczuć bez odpowiedzialności.Nie chcesz związku tylko wykorzystać ja jak inne.Dla Ciebie dziewczyna którą kocha to manipulantka s******lony ciulu

Gość gość
Ten huj w żaden związek nie wejdzie bo jest chory

Gość gość
Chcesz rady oto moja rada: nie wchodź w to. Nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Gość gość
Nie wierz we wszystko co mówią ludzie, ją spytaj jak było naprawdę, a co do reszty, sam się przekonasz :-) Ludzie są podli, zawistni i zazdrośni, że ktoś może być szczęśliwy, słowami potrafią wiele zniszczyć. Słowami, które przeważnie koło prawdy nawet nie stały! Lepiej strzeż się tych, którzy Tobie te informacje przynoszą

Gość gość
Porozmawiaj z nią szczerze.Ja też byłam samotną matką i wiem jak ludzie potrafią plotkować nie wiedząc nic o danej osobie.Ona jest manipulantka a ojciec dziecka to co?święty?gdzie teraz jest? Powiem tak gdyby mój mąz wierzył we wszystko co inni mówią to nie wszedł by w związek ze mną,ale na szczęście miał swój rozum.We wrześniu będziemy obchodzić 13 rocznicę ślubu.Mamy też wspólne dziecko i jesteśmy szczęśliwi.

Gość gość
A ja ci opowiem moja historie :poznalem fajna dziewczynę w pracy za granicą spokojna ciepła zabujalem się jak główniarz choć byłem już po rozwodzie i była miałem syna.Podobnie jak w przypadku twojej laski dosłownie po 2miesiacach bycia z sobą była w ciąży .Kupiła w pl mieszkanie które żeśmy wyremontowali ja dalej jeździłem za granicę i nagle chciała kasę i kasę wiem jakie są koszty życia w pl ja płaciłem jeszcze alimenty na syna.A ona cwaniara chciała tylko wszystko remontować kupować do swojego mieszkania za swoje .Gdy się postawiłem nie byli już miło zaczęła dzieciaka nastawiać przeciw mnie mały się mnie bal bo go straszyła jaki to tatuś nie jest .Prosto w twarz mi powiedziała ze jak na dostać 400zl alimentów to woli wziąć 200 od państwa i mieć dziecko tylko dla siebie.Doprowadzila do tego ze nie nam kontaktu z synem

Gość gość
Pogadaj jak najbardziej ale zachowaj tez rozsądek i analizuj co mówi bo nie które baby to nieźle aktorki

Gość gość
Bo to chyba nie o dziecko chodzi tylko o ludzi , którzy planują być razem. Gdy się z kim wiążesz , kto nie ma dziecka to nie masz gwarancji, że to będzie to. Ja też miałam dziecko. Wyszłam za mąż ponownie i żyję od 20 lat. Myślę, że kobiety jak to nazwę ,,po przejściach" kolejnego partnera wybierają bardziej dokładnie aby kolejny raz się nie sparzyć.

Gość gość
Jeżeli na jest wolna tzn Pana z dzieckiem to daj wam i sobie szansę ona źle raz wybrała może teraz na wasze szczęście lepiej wybierze nie słuchaj ludzi którym się nie udało oni tylko jadem będą miotac zaryzykuj ale postaw też zasady powiedz określ czego oczekujesz i i w jakim czasie mądrze zainwestuj w ten związek

Gość Agnieszka808080
Jeżeli czujesz do niej coś więcej niż tylko sympatię, to myślę, że nie masz się nad czym zastanawiać. Wielu ludzi uważa, że wiązanie się z kimś kto ma już dziecko, jest czymś nadzwyczajnym, a tak naprawdę jest to normalna sprawa. Każdy z nas posiada bagaż doświadczeń i przeżyć. U jednych jest on niewielki, a u innych wręcz ogromny. Najważniejsze w tym wszystkim jest to, aby odpowiednio pielęgnować taką miłość i nie zwracać uwagi na opinie innych ludzi. Jeżeli nie odpuścisz, to być może za jakiś czas będziesz zastanawiał się nad odpowiednim wyborem pierścionka zaręczynowego, a wtedy polecam ci przeczytać bardzo ciekawy artykuł http://www.pierscionki-24.pl/tanie-pierscionki-zareczynowe-gdzie-mozemy-je-znalezc/

Gość Znienawidzisz_mnie
I Ty tak serio n forum pytasz obcych ludzi? Brzydzi mnie ludzka słabość... Dla mnie nie jesteś mężczyzną, bo prawdziwy mężczyzna wiedziałby co robić. A jak okaże się, że to manipulantka to co? Złożysz reklamację na kafe? Litości...