Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlaczony silnik pod blokiem

Polecane posty

Gość gość

Pod moim blokiem OD GODZINY!!!! stoi samovhod z wlaczonym silnikiem!!! Nie jest to pierwszy raz a ja nie mam ochoty biegac za kazdym razem. Jak to jest ze ludzie MAJA CZELNOSC STAC pod czyimis oknami na wlaczonym silniku w obszarze w pelni zabudowanym w warszawie w malej uliczce i napieprzac spalinami w okna ludzi??? Co wiecej ponoc wielu ludzi jest NIEZWYKLE ZDZIWIONYCH ze cos takiego jest zle. ZE BRAK TEJ MOZLIWOSCI ZABIERA IM WOLNOSC. SWINIE I WARHOLY.

Gość gość
I moze dodam ze jest to zachowanie nielegalne i juz powyzej 1 minuty postoju na wlaczonym silniku jest zakwalifikowane przez kodeks jako wykroczenie.

Gość gość
podejdź i zatkaj s**********i rure wydechową jakąś szmatą. Tylko napchaj solidnie i wepchnij jakimś kijem głęboko Jak się namęczy żeby to usunąć to może wreszcie się nauczy menda

Gość gość
ktoś w tym samochodzie siedzi?

Gość gość
No tak. Siedza sobie ludzie. Widzialam ich z okna. Jednak po prpstu kiepsko sie czuje i nie jest to pierwszy raz. Poniewaz te ulice ludzie sobie traktuja jako parking. Jest to piekielnie wkurzajace i powinno byc totalnie roZpowszechniona wiedza ze jest to szkodliwe nie tylko dla mieszkancow ale i dla srodowiska!!!! Mam za kazdym razem schodzic i zwracac ludziom uwage?

Gość gość
nie wolno tak robic, zadzwon po straz miejska zamiast schodzic

Gość gość
Powiedz kierowcy, że jak chce zapłacić mandat to mu to załatwisz :P:) A jak bedzie się jeżył to wyciągni mu kluczyki ze stacyjki i rzuć tak daleko żeby nie mogł znaleźć, niech idiota szuka może zrozumie , że tak nie wolno robić :-D