Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie z mężem wspólne hobby lub pasje?

Polecane posty

Gość gość

Czy każdy realizuje się w swojej dziedzinie? Jak to jest u was?

Gość gość
Mamy kilka wspolnych zainteresowan i pare osobnych :)

Gość gość
Tak, jogging. Wspólnie biegamy, bijemy rekordy, należymy do klubu biegaczy i bierzemy udział w zawodach. Poza tym jesteśmy różni. Ja domatorka, on dusza towarzystwa. :)

Gość gość
Góry z tym, ze mąż bardziej ekstremalnie za granicą rowniez a ja tylko polskie góry zaliczam :) Narty, rower, rolki uwielbiamy oboje :)

Gość gość
Nie pasje, ale zainteresowania. Przynajmniej częściowo nam się pokrywają. Ale raczej każdy swoje i we własnym gronie znajomych.

Gość gość
Kiedyś tak teraz ja straciłam już zainteresowanie i tak jakoś pasję mi się pozmieniały więc już nie

Gość gość
pewnie, ze tak :) Mamy wspolne i osobne pasje. Czasami zarażamy sie wzajemnie swoimi, ja polubiłam łowic ryby , a mąz polubil zbieranie i przetwarzanie ziół :)

Gość gość
Tak.sex

Gość gość
Tak, rower, rolki, narty, góry, podróże, gotowanie, właściwie wszytko robimy razem. On tylko nie lubi czytać a ja grać na konsoli ;) więc kiedy ja czytam on gra ;))

Gość gość
My lubimy plotkowanie i sensacje, oglądać programy typu warsaw shore i wakacje gdzie przez 2 tygodnie się leży i nic nie robi. Lubimy wydawać pieniądze na głupoty na aliexpress. Na szczęście całkiem dobrze zarabiamy i stać nas na to. No i kochamy nasze dzieci.

Gość gość
Mieliśmy, bo mąż już nie żyje. Narty, deska, właściwie deska to tylko ja, aktywny tryb życia, pływanie, podróże, wystawy psów, koncerty. Umiał sprzątać i gotować, do teatru nie chodził ze mną, bo nie lubił. Nie da się wytrzymać z kimś, kto nie podziela chociaż częściowo twoich pasji, nie ma nawet o czym rozmawiać za bardzo :-(

Gość gość
Nie, wspólne z mężem mam tylko dzieci. Hobby ja mam wspólne z dziećmi a mąż ma swoje. Na szczęście nie wchodzimy sobie w drogę i akceptujemy swoje pasje a nawet się wspieramy w ich realizacji.

Gość gość
Oboje jesteśmy kibicami jednej drużyny piłkarskiej i jeździmy na jej mecze po całej Polsce, kochamy dobre jedzenie, lubimy też spędzać czas w podobny sposób: oglądać filmy albo seriale, napić się piwa, spotkać ze znajomymi.

Gość gość
Ja z męzem i dzieckiem zazwyczaj siedzimy przed tv i oglądamy różnego rodzaju, filmy albo seriale, albo bajki z małym , teraz możemy sobie na takie rzeczy pozwolić bo mamy fajny pakiet od upc https://www.upc.pl/telewizja/kup-telewizje/ gdzie mamy ponad 100 kanałów, wiec nie nudzimy sie, czasami nawet, to mam wrażenie,że nie wiem co załączyć

Gość gość
Tak. Ciastka i co ludzie powiedza. Przed dziecmi spotykanie sie z ludzmi w wolnym czasie.