Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okulary, soczewki, optyk Kraków

Polecane posty

Gość gość

Optyk Oko Design znajdujący się przy ul. Krowoderskiej w Krakowie ma przyjemność zaprosić Państwa do skorzystania z szerokiej, profesjonalnej oferty i pomocy w doborze idealnie dopasowanych okularów. W naszym salonie wykonujemy precyzyjne komputerowe badania wzroku, które pozwalają na perfekcyjne dopasowanie soczewki dla konkretnej pary oczu. Naszym klientom, którzy poza wykonaniem badania zamówią u nas również okulary wliczamy koszt badania w łączną cenę, bez dodatkowych kosztów. Tym co wyróżnia naszą propozycję jest dostępność szerokiej gamy ciekawych, nietypowych wzorów opraw okularowych pochodzących od nieznanych szerokiej publiczności, niekomercyjnych projektantów. Zapraszamy do rezerwacji terminu badania przez telefon, chętnie odpowiemy też na wszystkie dodatkowe pytania i wątpliwości. Kontakt: OKO Design ul. Krowoderska 51/A 31-141 Kraków tel: 12 222 53 38 email: oko@oko-design.com strona www: www.oko-design.com

Gość gość
Tanie okulary ma Primus, w wielu salonach optycznych w Krakowie byłem ale takich korzystnych warunków jak u nich na Mazowieckiej to nie znalazłem nigdzie. Okularów używam głównie do komputera i sobie chwalę. Idealnie zbierają obraz, nie męczą oczu, nie uciskają głowy, bardzo fajnie dopasowane.

Gość gość
Ja zawsze marzyłam o noszeniu okularów takich typu ray ban ale ze względu na to, że nie mam wady wzroku kupiłam okulary zerówki. Poszłam do salonu optycznego http://www.optyk-wroclaw.com/kontakt i super mi doradzono w tym temacie.

Gość gość
Ja w takie przyrządy zaopatruje się głównie stąd: www.Optyk.Lublin.pl

Gość gość
Również polecam salony optyczne Wrzos, konkretnie jak powyżej Optyk.Lublin.pl zawsze miła obsługa.

Gość Martynaxx
Każdy z nas, prędzej czy później będzie musiał nawiązać współpracę ze specjalistą jakim jest optyk. Ich usługi są szeroko dostępne, a jakość jest o lepsza niż kiedyś. Popyt na usługi optyka zależy od wieku czy płci. Młodzi ludzie zdecydują się na soczewki, co łączy się nowoczesnością i precyzją w ich użytkowaniu. Starsi pozostają przy standardowych, starych okularach.http://blueheaven.pl/polecani-optycy-w-warszawie/

Gość gość
Tez polecam salony optyczne Wrzos, na stronie www.Optyk.lublin.pl zawsze chętnie pomogą i doradzą, mam do nich zaufanie.

Gość addaa

Będę chwaliła i polecała Primus. Mają duży wybór oprawek, szkła sprzedają w wysokiej jakości, ja w każdym razie nie mam żadnych problemów z samą soczewką, łatwo się czyści, nie przywiera do niej tak łatwo ani kurz ani woda.

Gość oopp

Wydaje mi się, że możecie zerknąć sobie do oferty oko-design.com. Sprzedają okulary, ale mają bardzo dobrze przygotowaną ofertę, bo mają sprzęt do robienia badań, dodatkowo także sprzęt do samodzielnego przygotowywania szkieł więć można liczyć na to, że przygotowana będzie bardzo dobrze cała ta oferta.

Gość olk

Dostępna na oko-design.com jest bardzo dobra, bo firma sama wykonuje szkła, można też skorzystać z badań tam realizowanych,. Na pewno warto skorzystać.

Gość irek

Dobra oferta okularów na oko-design.com – zobacz sobie na ich propozycje, od lat się tym zajmują.