Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sala weselna

Polecane posty

Gość gość

Hey Czy jest ktos tu z okolic Rzeszowa lub okolic i kial.wesele w Nowym dworze w sali szmaragdowej?? Pytanie czy jak wejdzie tam okolo 80 osob czy jet ciasno bardzo??

Gość gość
Pytam sie czy ktos mial, a nie gdzie sa fajne sale!

Gość gość
To my mieliśmy na weselu piękną sale w opalu w grzybowie, akurat jestem z nad morza, wiec tam wesele było idealne. Wielka klimatyzowana sala, pyszne jedzenie stół wiejski rozszedł się w kilka minut, zabawa trwała do białego rana, dobrze też,ze mieliśmy blisko do plazy, bo tam zrobiliśmy sobie sesję zdjęciową

Gość Zuzaa2
Pięknie jest na Zamku w Janowie Podlaskim. Przestronna, duża sala, bardzo elegancka i z dobrym jedzeniem.

Gość malutka119
O tak, jedzenie mają wspaniałe! :)

Gość gość
Witam ! Sam miałem problem żeby dopasować idealnie sale pod ilość osób więc odwiedziłem portal https://chrzcinyikomunie.pl/ na którym czarno na białym jest wszystko wypisane jak należy ! Świetna sprawa dla osób które chcą dopasować sale idealnie pod siebie ! Pozdrawiam

Gość gość
Witam, z mojej strony mogę osobiście polecić świetna stronę https://chrzcinyikomunie.pl/ , na której oprócz wypisanych sal możecie uzyskać także bezpłatna pomoc :) Zapraszam serdecznie !

Gość gość
Jak jesteś z Warszawy to warto pooglądać może troszkę sale w okolicy ? My mieliśmy wesele w osadzie Augustów i mogę ją polecić niemalże każdemu, smaczne jedzenie, do tego świetna obsług ai ceny bardzo korzystne dla klientów :)

Gość gość
To mnie zaś w okolicach Warszawy bardzo podobała się sala w Hotelu groman, duża, fajnie oświetlona i dobrze nagłośniona, na zewnątrz całkiem spoko duży ogród i do tego przepyszne jedzonko.

Gość Amaadinnka2121
Jeżeli chodzi o Warszawę to moim zdaniem lepiej zorganizować wesele gdzieś pod, będzie duuuużo taniej. W stolicy za osobę na sali płaci się jak za złoto.Lepiej gdzieś pod zrobić. Moja kuzynka robiła w Kaniach, w sali Astoria i wesele bylo naprawdę przednie, wszystko tak było na full. A dojazd nie byl taki zły.