Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ginekolog ma racje?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Po 1.5 roku brania tabletek anty zmienionych zresztą dwa razy znów pojawiły mi się guzy w piersiach więc postanowiłam że dokończę opakowanie i zrobię sobie na parę miesięcy przerwę dostałam normalnie krwawienie z odstawienia ale w tym miesiacu w ogole nie dostalam juz okresu i mija 1 miesiąc i 3 tyg od ostatniego krwawienia czyli okresu nie mam 3 tygodnie tak jak powinnam w międzyczasie wspolzylam ale zawsze z zabwzpieczeniem i zawszw prezerwatywy byly sprawdzanw czg nie maja nigdzie pęknięcia. Tylko że bolą mnie sutki często jest mi niedobrze, okresu nie ma czytalam zw to częste skutki uboczne po odstawieniu tabletek. Dziś musiałam się z ginekologiem przez telefon ale on powiedział że to pewnie ciąża.. przez telefon.. No i panikuje nie wiem czy to rzeczywiście ciaza skoro tak barfzo się pilnowalismy a podobno po odstawieniu często są takie skutki hormonów.. jak myślicie? Do lekarza oczywiście i tak pójdę ale i tak wariuje..

Gość gość
A czemu nie zrobisz testu ? zrób i wszystko się wyjaśni.

Gość gość
Okropnie się stresuje zaraz mam ginekologa to zobaczę

Gość gość esss1
Ja bym zrobiła test ciążowy ale skoro wszystkiego pilnowaliście powinno być ok. Wizyta u gin. wszystko ci wyjaśni. Ja brałam belarę i jak odstawiałam jak planowaliśmy dzidziusia, to też organizm potrzebował trochę czasu żeby wszystko do normy wróciło;