Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krem

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś mi może powiedzieć czy w ciąży moge używać maści TIALO. Niby nie można żadnych maści używać ale to jest na bazie naturalnych składników a nigdzie nie moge znaleźć informacji na ten temat, nie chce żeby dzidziusiowi zaszkodziło a pomaga :/

Gość gość
--- > Apteka

Gość gość
podaj skład to ci powiem czy możesz (w necie żadnej maści tej firmy mi nie pokazuje)

Gość gość
Aloe barbadensis extract, melaleuca alternifolia leaf oil, polysorbate 80, carborner 940, propylene glycol, diazolidin urea, disodium edeate, methylparaben, allantoin, sodium hydroxide, propylparaben, CI 147005, CI 42090, CI15985

Gość gość
Aloe barbadensis extract, melaleuca alternifolia leaf oil, polysorbate 80, carborner 940, propylene glycol, diazolidin urea, disodium edeate, methylparaben, allantoin, sodium hydroxide, propylparaben, CI 147005, CI 42090, CI15985 xx na twoim miejscu autorko omijałabym ten produkt szerokim łukiem ! Fajnie, ze na pierwszym miejscu w składzie jest aloes,ale parabeny ? Propoelyne glikol ,disiodium EDTA- to tez szkodliwe,rakotwórcze składniki. Polecamci blog www.srokao.pl Kobieta analizuje kosmetyki dl kobiet w ciązy i dzieci :) przeczytaj koniecnie wpis o szkodliwych składnikch w kosmetykach

Gość gość
Ogólnie: zaczyna się dobrze, ale potem jest już nieciekawie. Dużo lepiej po prostu kupić sobie czysty sok aloesowy i dobrej jakości olejek z drzewka herbacianego, i mieszać jedno z drugim.

Gość gość
Ojejku .. tez tak myślałam i bałam się go używać, dziekuj***ardzo za podpowiedz już tego nie użyje.. tylko mam nadzieje ze przez tydzień używania nic się nie stało