Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co lezy mi na sercu dysmorfofobia wiezienie milosc i mefa

Polecane posty

Gość gość

otoz zaczne od poczatku do tej pory walcze z lustrami kolejne starcie moje z lustrami itp nowe obciecie itp dalej to wiezienie chca mnie zamknac za nie winnosc bo wyslalem kilka smsow kobiecie a potem sie pod nia podszywali i ide do paki bede tu pisac , dalej to milosc ktora mnie wysmiewala itp ale j***c ja rzucilem tez mefedron bo pis zrobil nie legalny

Gość gość
Wiezienie za wysylanie sms-niedorzeczne,mial byc Sztum(zaklad karny dla recydywistow) za pedofilie,klamia na tym forach jak najeci

Gość gość
za stalking nie idzie się do paki a jak jej trochę krwi napsułeś i miałeś fun to zawsze to będzie twoje :classic_cool:

Gość gość
Wiezienie za wysylanie sms-do czego to doszlo :-) Ale widac ze w panstwie gdzie rzadzi PIS niektorzy nie beda mieli zycia.

Gość gość
tak chodzi o stalking chodzi o to ze jestem wrobiony wyslalem 3 smsy potem k tos wykorzystal moja klotnie z pania od firmy i wstawil ja na portale randkowe i czaty prokuratura ip nie sprawdzila i chca mnie posadzic eh dosc z pisem zauwazcie ile kanarow teraz w warszawie ? ja mam nie swoje mandaty byc moze itp ale boli mnie to ze mam placic za jakies puste lale w****** ne przez pijaczkow bo maja dziure w budzecie z bonusa rpk wzieli pol miliona kanary tez z nas biora

Gość gość
najpierw ja to tamto umiem pracuje tu tam a potem 500 plus j***c eh klade sie