Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki facet jest dla was meski?

Polecane posty

Gość gość

Jaki facet jest dla was prawdziwym mezczyzna? Dla mnie męski facet to silny, pracowity, zdecydowany, z wlasnym zdaniem, trochę niegrzeczny bad boy; dbający o rodzinę, by niczego im nie zabrakło.

Gość gość
Na pewno dojrzały emocjonalnie dbający o narzeczona w ciąży, a nie taki co lata do kumpli pić 3 razy w tygodniu a narzeczona z brzuchem w domu

Gość gość
Posralo was z tym bad boyem. Co to w ogóle ma być? Albo ktoś jest zły albo nie.

Gość gość
Ja nie znoszę jak facet zmienia pampersy. To odbiera mu testosteron.

Gość gość
10:32 Nie pisz tego na kafe bo tu co druga ma ciotexa co zmienia pieluchy i gotuje zupki.

Gość gość
Same z siebie robicie łonuce no ale co kto lubi :D

Gość gość
Odpowiedzialny, pracowity, pomocny no i taki co potrafi naprawić w domu a nie do wykrecania żarówki czy zmiany uszczelki dzwoni po fachowca.

Gość gość
Odpowiedzialny, solidny, godny zaufania, mający jakieś zainteresowania, oczytany, dbający o rodzinę. Bardzo męska wydaje mi się wspinaczka wysokogórska i sztuki walki.

Gość gość
Stabilny psychicznie, zaradny, z mocnymi rysami twarzy. Nie może być tłusty ani pyzaty.

Gość gość
Nie może mieć odstajacych uszu i nosa jak klama bo dzieci będą wyglądać jak jakiś nietoperze :(

Gość gość
No co druga ma normalnego faceta co zajmuje się swoim dzieckiem a ta reszta jest jest slużącą i materacem dla swojego faceta ;) bo inaczej się tego nie nazwie :P

Gość gość
Pracowity, zaradny, dbający o byt rpdziny.

Gość gość
11:04 Mnie tam facet z pampersem nie pociąga. Jakbym chciała mieć druga babe tp bym została les

Gość gość
Ty swojego też na pewno nie pociagasz z pampersem w dodatku pełnym w ręku ha :P

Gość gość
Dominujący ale nie cham, wysoki, dobrze zarabiajacy, zaradny, zdecydowany. W takiej kolejności.

Gość gość
A mi się faceci z pampers em w ręku i pchający wózek podobają. Mam takiego męża :)

Gość gość
Mój mąż :) Zarabia przyzwoicie (choć jak na kafe to 6tys to jakieś drobne :D ), sporo robi w domu, zajmuje się dzieckiem (teraz to w zasadzie głównie on-syn ma 8 lat i często chodzą na piłkę, boks, basen itp) Robi w domu wszystko to czego ja nie lubię ;) Na 194cm wzrostu, wazy 100 kg, ma duże bicepsy i ladna klatę :)

Gość gość
gość dziś gdzie pracuje?

Gość gość
Przystojny, niekoniecznie ładny ;-) szarmancki, z poczuciem humoru i dystansem do siebie, oczytany, kulturalny, z szerokim światopoglądem, zaradny, słowny, taki, który potrafi cieszyć się z małych rzeczy, nie jest małostkowy, czuły, który w sypialni potrafi za włosy wytarmosić ;-)

Gość gość
- wysportowany: obowiązkowo przypakowany dzięki treningom na siłowni do tego inne męskie sporty typu sztuki walki, rugby, może jakieś biegi długodystansowe; - pracowity być nie musi, bo co mi po facecie, który zamiast realizować się ze mną i dziećmi będzie robił "kariere" niemniej obrotny potrafiący zrobić szybką kasę z niczego; - obowiązki domowe niekoniecznie, ale musi być fanatykiem zdrowego żywienia dla sportowców stąd będzie gotować; - nie musi się brudzic tzw. męskimi pracami od tego są mietki i janusze hydrauli, budowlańcy etc. - dysponujący sporą wiedzą i potrafiący pokazać świat synowi :) Tak z grubsza :)

Gość gość
Taki,który płacze gdy sie naprawde wzruszy, który nie wstydzi sie swojej kobiecej strony osobowości..Który nie wstydzi sie okazywac uczuc i czułości.Który słucha. Jest " złota rączka ", budzi poczucie bezpieczenstwa i zaufanie. Na którego mozesz zawsze liczyc. Inteligetny i oczytany. Nie pije i nie pali ! Taki co wie, ze męskosc to cos więcej niz muskuły i testestoren :P

Gość gość
Do 12:04 Jest informatykiem w budżetówce. W prywatnej firmie miał by więcej, ale wolę żeby o 15 wychodził z pracy. Nic nam nie brakuje.

Gość gość
Który radzi sobie w ciężkich bardzo stresujących sytuacjach. Chociaż dokładniej nie o to mi do końca chodzi. Dla przykładu. Ja radzę sobie doskonale w stresujących sytuacjach np. w pracy, tak mnie postrzega otoczenie a sama wiem, że czuję lęk, wstyd, ale robię to. A mój mąż po prostu rzadko czuję jakikolwiek lęk nawet w bardzo stresujących momentach. Uprawiający sport sztuki walki. Taki, który jest świetnym kierowcą, pewnym za kółkiem. Wytrzymały fizycznie, czyli taki, który nie śpi całą noc a potem funkcjonuję w miarę normalnie. Taki, który nie ważne czy musi czy nie zrobi coś w domu, potrafi wiele rzeczy naprawić. Taki co ma ładną postawę ciała. Jest też coś w facetach, którzy chodzą w dresach, nie wiem, może chodzi o to, że utożsamiam to z luzem. Zwracam uwagę na strój, buty, dodatki.