Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna mama w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jestem w 20 tygodniu ciąży i mój partner zostawil mnie 3 tygodnie temu. Byliśmy razem 3,5 roku, rozstaliśmy się ale po 5 dniach dowiedziałam się, ze jestem w ciąży i stwierdziliśmy, ze damy sobie szansę. Niestety po krótkim czasie on stwierdził że to nie ma sensu. Byłam cały czas załamana, trafiłam do szpitala z powodu omdleń bo za dużo myślę. Zastanawiam się, jak będzie wyglądało nasze życie tj moje i mojej jeszcze nienarodzonej córeczki. Zastanawiam się czy on w ogóle będzie chciał zobaczyć to dziecko bo dzieli nas teraz 400 km. Myslicie, że gdy zobaczy dziecko to znajdzie się dla nas jakaś szansa? Mam nadzieję, ze nie jest człowiekiem z betonu i, że jak zobaczy nasza malutka Zuzię to wszystko mu minie. Chciałabym aby wszystko między nami wróciło do normalności. Bylyscie w takiej sytuacji, że partner zostawil was w ciąży i po porodzie, jak zobaczył dziecko zmienil się? Mam ciągle cicha nadzieję, że jak będzie odwiedzał dziecko (mam nadzieję, ze tak będzie) to między nami dojdzie do porozumienia. Wydaje mi się, że nie jest człowiekiem z betonu i jak zobaczy nasza kruszynę to zmądrzeje...

Gość gość
Co ma mu minąć tak w ogóle? Niechęć do bycia a z tobą?

Gość gość
To że zrobił ci dziecko nie znaczy że was kocha może mieć ciebie i zuzię głęboko w d***e, miłość nie polega na zrobieniu dziecka.

Gość gość
głupia jesteś jeśli wierzysz, Że zobaczy dziecko i mu sie odmieni.

Gość gość
To jednak już chcesz to dziecko?