Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uznawać go za chlopaka?

Polecane posty

Gość gość

Bylam w oficjalnym związku z chlopakiem.Przedstawialismy siebie jako chlopak i dziewczyna a mielismy wtedy po 14 lat:) Jednak doszlo tylko do kilku pocalunkow i przytulania, niczego wiecej. Nie mamy za soba szalonej milosci, seksu czy nawet pieszczot, wielu wspomnien. Ot, widywalismy sie w szkole i kilka razy po niej bylismy na spacerze. Ze 2 razy na imprezie w cudzym domu i raz u niego. Poznalam jego rodzine.

Gość gość
aha no i bylismy chyba 4 miesiace razem o ile dobrze pamietam.

Gość gość
Może poprostu porozmawiaj z nim o tym.

Gość gość
Nie mam z nim kontaktu...tylko sie zastanawiam tak o, czy mowic komus o nim czy nie i czy to mozna uznac za zwiazek..

Gość gość
Powiedz jak mniej więcej było i nazwij to że nie wiesz jak masz taką relacje nazwać albo coś w tym stylu

Gość gość
oo moze to i dobry pomysl :) dziekuje:)

Gość gość
14 lat Jakby nie było to taki chłopak na niby Możesz powiedzieć chłopak z dzieciństwa

Gość gość
Tej relacji związkiem nazwać nie można. To tylko dziecięce uniesienia. Takie doświadczenia są jednak bardzo pożyteczne i potrzebne. Pomagają pokonywać nieśmiałość w stosunkach damsko męskich. Ten kto w wieku 14 lat trzymał się za rączkę z dziewczyną i całował ją w policzek, będąc w wieku lat 18 będzie wiedział jak się zachować z dziewczyną w sytuacji sam na sam i prędzej znajdzie partnerkę niż nieśmiały, który nigdy nie chodził z dziewczyną za rękę i nie wie nawet jak rozmawiać z dziewczyną.

Gość gość
Kolega, po nim przyjdą inni. Normalne życie.

Gość gość
Gdy miałem 16 lat nabijałem się z młodszego o rok kolegi, że chodzi za rączkę z koleżanką z klasy. Wolałem pograć z kumplami w piłkę albo iść na ryby niż uganiać się za dziewczynami. Zastanawiałem się nad tym po co mu była potrzebna dziewczyna. Ja nie czułem jeszcze potrzeby obcowania z dziewczynami. Nie umiałem nawet z nimi rozmawiać. Po kilku latach poczułem potrzebę bycia w związku z dziewczyną. Niestety nie byłem zdolny do nawiązania intymnego kontaktu z przedstawicielką płci przeciwnej. Podobałem się dziewczynom, ale z powodu nieśmiałości i braku doświadczenia nie byłem w stanie zaproponować dziewczynie związku. Nie umiałem się całować. Nie wiedziałem jak zachować się gdy zostanę dziewczyną sam na sam. W tym samym czasie kolega, z którego się kiedyś śmiałem bo chodził z dziewczyną za rączkę, miał już kolejną dziewczynę, z którą się całował i z którą się pieścił i z którą już prawdopodobnie odbywał stosunki seksualne. Kurczę, a ja wtedy jeszcze całować się nie umiałem. Zazdrościłem mu doświadczenia w kontaktach z dziewczynami, które nabywał on już od czasów szkolnych gdy ja wtedy wolałem kopać piłkę, a dziewczyny mnie wtedy w ogóle nie interesowały.