Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aranżacja wnętrza mieszkania

Polecane posty

Gość gość

Czy znacie może jakieś firmy/osoby zajmujące się aranżacją wnętrz. Chodzi mi tylko o pomoc w doborze kolorystyki wnętrza (podłogi ściany kolor mebli) niedługo odbieram mieszkanie, i im jest bliżej, tym większy mam mentlik w głowie. Chodzi mi o kogoś, kto doradzi w doborze, narysuje projekt, ale przy okazji nie zedrze dużej kasy. Dotychczas znalazłem w necie kilka firm, ale koszt takich projektów to od 50 do 100 zł za m2. A nie ukrywam, że jak dla mnie, płacenie kilku tysięcy za projekt, w którym chodzi mi jedynie o pomoc w doborze kolorów, wydaje się abstrakcją. Znacie kogoś, kto w miarę tanio robi takie projekty?

Gość gość
możesz sobie na fona ściągnąć duluxowy Visualuzer to będziesz miała z głowy dobór kolorów ścian . a co do mebli to nie znam żadnego programu ale na bank są bo ludzie przecież prezentują różne projekty zrobione własnoręcznie

Gość Martynaxx
Wnętrze w stylu brazylijskim kojarzy się z feerią barw, co daje wrażenie żywiołowości oraz dynamizmu. Pozornie mogłoby wydawać się, że w takich pomieszczeniach panuje chaos, jednakże tak naprawdę wszystko jest pod kontrolą. Zastosowana wielobarwność nie ma nic wspólnego z chaosem, ponieważ styl brazylijski to wcale nie kicz i przesada.http://mahmed-omaran.pl/zaprojektowanie-wnetrza-w-stylu-brazylijskim/

Gość Filla34
Ja ogólnie nie potrafiłam zamknąć całego projektu do końca dlatego potrzebowałam po prostu fachowej pomocy ze strony biura architektonicznego które przełoży moje pomysły na wizualizację i tak też się stało przy współpracy http://gigaarchitekci.pl/ mają mnóstwo pomysłów i świetny gust także wnętrze w stylu industrialnym wyszło tak jak to sobie wymarzyliśmy z mężem :)

Gość gość
Roblismy aranżacje pokoi dla dzieci i są po prostu super :) Nasze dzieciaki są mega szczęśliwe. Możemy polecać każdemu firmę Perfect Construction :)