Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catallyst

Samotne dziewczyny ?

Polecane posty

Gość gość
27-tatko, szukasz kogos bardziej dojrzałego do rozmowy?

Gość gość
Vs dziś Fajnie, że powiedziałaś nam jak wyglądasz ale nie mierz innych swoją miarą...

Gość gość
11.43 Ile masz lat?

Gość gość
Dla ciebie to będę pewnie już dziadek, ale to zależy o czym chcesz rozmawiać. Bo jakoś tematu przewodniego nie ma. Jeżeli np o doświadczeniach z życia to mam ich wiele i myślę że cennych. Więc? 45. Dużo?

Gość gość
Jak się zgodzi. To zaraz jej ktoś zarzuci, że szuka Tatusia.

Gość gość
11.57 Ja bym w życiu się nie zgodziła jak dla mnie za dużo.

Gość Vs
No błagam :) fajnie, że powiedziałeś jak wyglądasz... rozgryzłaś/eś mnie,, jestem małą otyłą kulką. Nie mierze nikogo swoją miarą, bo wtedy nie wygłosiłbym takiej opinii jak moja poprzednia. Chciałbym aby było inaczej, ale niestety ogromną wiekszość samotnych osób, poszukujących szczęścia w internecie, stanowią osoby zaniedbane, które czują się pewnie, jedynie w swoim wyimaginowanym internetowym świecie, opowieści o przystojnych wysokich facetach, i pięknych filigranowych kobietach, którzy nie mają szczęścia w miłości lecz usilnie jej szukają w internecie... nie po prostu w to nie wierzę. Oczywiście nie generalizuję i dopuszczam możliwość, że wśród samotników internetowych, znajdą się również odbiegający od modelu, który opisałem poprzednio, ale idę o zakład, że jest to znakomita mniejszość.

Gość gość
Vs dziś Jesteś piękny/a mądry/a i bogaty/a i dlatego gnijesz na kafeterii. Hahaha:D

Gość gość
Vs kim ty jesteś wkońcu baba czy chłop?

Gość gość
gość dziś Vs kim ty jesteś wkońcu baba czy chłop? X Pewnie jakiś babochłop

Gość gość
Pogubiłam się Vs

Gość Vs
Z pierwszego komentarza można było łatwo wywnioskować moją płeć... wystarczy uważnie przeczytać. X X Piękny, bogaty, mądry i bardzo znudzony :) dlatego tu jestem i wykłócam się z Wami. Sprawia mi to przyjemność, przy której znacznie szybciej mija mi nudny dzień.

Gość Vs
Z (pierwszego) powyższego komentarza można było łatwo wywnioskować moją płeć... wystarczy uważnie przeczytać. X X Piękny, bogaty, mądry i bardzo znudzony usmiech.gif dlatego tu jestem i wykłócam się z Wami. Sprawia mi to przyjemność, przy której znacznie szybciej mija mi nudny dzień.

Gość gość
Vs to radziłbym Ci znajdź sobie dziewczyne ale nie tu bo tu nie chcesz :)

Gość gość
Radziłabym Ci

Gość Vs
:) dzięki za dobrą radę! postaram się do niej zastosować. Kurczę, nie wiem tylko co na to moja żona ;/ No nic, mimo wszystko, dzięki za poradę.

Gość gość
To zajmij się swoją żoną

Gość gość
Żonę to Ty masz w snach stulejarzu

Gość Vs
Zajmuję sie żoną najlepiej jak potrafię, lecz w obecnej chwili nie mam fizycznej możliwości, jestem w cholernie nudnej delegacji a obecnie mam przerwę na lunch…. Jako, że nie jadam w knajpach, to siedzę, znudzony przy szklance wody z cytryną i drażnię się z Wami :) Stulejarzu? rozumiem, że to miało być obraźliwe? zabawne? błyskotliwe? rynsztokowy poziom, rynsztokowe argumenty. Nie masz co powiedzieć - wyzwij!! Co do snów o żonie, to raczej rzadko mi się śni, lecz ogólnie rzecz biorąc, moje sny nie są Twoją sprawą.

Gość gość
Żal mi Cię. Ktoś Cię musiał strasznie skrzywdzić... x Wniosek z d**y. Prawda boli?

Gość gość
12.40 Zgadzam się z tobą

Gość gość
Vs dziś Hahaha:D naprawdę żałosny jesteś i osmieszasz się tylko, każdym następnym postem udowadniasz to bardziej.

Gość gość
trzeba było napisać 21cm :P :/