Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowania 8latki

Polecane posty

Gość gość

Poznaje pewne dziecko lat 8 i ma niepokojące objawy. Źle trzyma łyżkę cała ręką, gdy je przełykajac pokarm robi tak jakby miała odruch wymioty. Często i długo bawi się sama zawsze laleczkami. Nie potrafi bawić się w grupie. Ma problem z koncentracja, nie słucha i nie pamięta co się do niej mówi. Gdy rozmawia szybko przeskakuje z tematu na temat nie kończąc rozmowy i myśli. Ciężko się rozmawia z nią. Gdy leci muzyka kręci mocno głową robi sobie taki wiatr we włosach i zamyka oczy. Gdy ogląda telewizję często przypisuje sobie postać do swojej osoby, zabawy też są ograniczone i powtarzają się. Gdy suszy włosy to wydobywa dźwięk podobnej tonacji do suszarki, podobnie jest gdy chodzi a coś ja nie interesuje coś nuci a raczej wydobywa jakieś dźwięki ciągłe. W szkole nie najlepiej jej idzie. Czy ktoś może wiedziec czy to jakieś odchylenia? Z góry dziękuję.

Gość gość
przyszła artystka lub aktorka, nic nie jest z nią źle, wyluzuj

Gość rada od eksperta nr 1
chcecie dobrze dla waszych dzieci to do krwy nędzy zostawcie ich do hooja w spokoju, tyle

Gość gość
Hmmm, no nie wiem odstaje od rówieśników jest też bardzo dziecinna.

Gość gość
w szkole może mieć same pały a to nic nie ma wspólnego z tym jak potem da sobie rade, szkoły trenują dzieci jak małpy

Gość gość
gość dziś nic jej nie dolega, przestań cudować, jest normalna na swój sposób, zostaw ją w spokoju

Gość gość
asperger

Gość gość
no nie wiem odstaje od rówieśników jest też bardzo dziecinna........jpd,osiem lat ma to jak moze nie byc dziecinna

Gość gość
To Moze być asperger.