Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdjecie profilowe na facebooku nie wygladam tak na żywo

Polecane posty

Gość gość

Ogolnie nie wrzucam zadnych zdjęć ale chcialam sobie ustawic zdjecie profilowe. Problem w tym że na selfie ktore sobie robie wyglądam fajnie ale kolezanka stwierdzila ze by mnie nie poznala na tym zdjęciu.. ogolnie nie nawidze siebie na zdjeciach ale te selfie ktore sobie sama zrobie podobaja mi sie ale nie przypominam wlasnej osoby

Gość gość
mam tak samo , tylko ze nie mam fejsbooka :)

Gość gość
Jeszcze pewnie z trybem upiększanie? :D To żałosne, a już zwłaszcza na profilowe.

Gość gość
Bez trybu upiekszania chyba kazdy wyglada słabo

Gość gość
A kto wstawi brzydkie zdjęcie? Podziwiam kobiety które się nie wstydzą mimo że są brzydkie. Trzeba mieć odwagę.

Gość gość
A ja z kolei jestem chyba nie fotogeniczna :/ jak sie w widzę w lustrze to jest super, ktoś mi zrobić zdjęcie i samoocena -5 :/

Gość gość
Autorko, a Ty masz 15 lat, że się podniecasz zdjęciem na Fb?

Gość gość
to nie fotogeniczność to brzydota ale tak dalej sobie wmawiajcie:)

Gość gość
A dlaczego sama sobie robisz zdjęcia? Nikt Ci nigdy nie zrobił zdjęcia? Selfie sa żałośnie sztuczne.

Gość gość
Każdy wybiera najlepsze zdjęcia, a poza tym niektórzy ludzie w ogóle nie są podobni do siebie na fotach i co z tym niby zrobić. Mam koleżankę, która na zdjęciach wychodzi fantastycznie, a w rzeczywistości to taka mysz, na którą nikt nie zwraca uwagi. I ten efekt był zawsze przed epoką telefonów, filtrów i PS. Znam też jedną, która jest niemal piękna na żywo, a na praktycznie wszystkich fotach wygląda okropnie.

Gość gość
Ja mam tak z córką! Ma 3mce, jest piękna. Robię jej zdj i też jest pięknie, ale zupełnie inaczej. Sama to widzę....... Jakkolwiek nie zrobię Jej zdjecia TO TAK JEST! Potem komuś wysyłam jakieś zdj, ten ktoś potem nas odwiedza i mówi ODRAZU, że zupełnie inna niż na fotkach. Taki bezsens :) Nie spotkałam się z tym wcześniej.