Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie sie poplakalam w tramwaju,zobaczylam klona

Polecane posty

Gość gość

Klona faceta,w którym sie zakochalam. Jest na 91% podobny, oczywiście gorszy od oryginalu,ale jak to mozliwe? Az boje sie go spytac o imie. Co bedzie jesli obaj maja jedno to samo imie? Jestem w takim szoku,ze sie delikatnie poplakalam ze wzruszenia.

Gość gość
Boże...

Gość gość
Ja tez byłem kiedyś w szoku , identyczna taka sama wielka miłość dawna , nawet zachowanie.Sprawdziłem później w necie jednak inne nazwisko i mieszkała w Hamburgu , tez Polka .W jednej chwili dosłownie osłupiałem .Aby dopełnić obraz piękna czarna brunetka.

Gość gość
Mialas tez zdjecie w necie jako blondynka i wtedy zrozumiałem , ze to jednak nie ona .Na zawodach sportowych była brunetką

Gość gość
Przyjrzalam mu sie dokladniej, jednak inny nos, kosci, bardziej chudokoscisty,delikatny, ten moj bardziej męski,grubszy, ma tez ladniejszy nos. Krotsze wlosy,chociaz linie wlosow nad czolem maja identyczna. Jednak gdy nasze spojrzenia sie spotkaly nie poczulam tego co z moim idealem...

Gość gość
Sorry "miała "

Gość gość
Zawsze szczery ty za to madr, atrapa faceta na damskim forum.

Gość gość
Geny ludzi jednak na świecie się powtarzają , stąd tyle nieraz sobowtórów.Widoczni ktoś nas kiedyś wyprodukował , jak kluczyki do samochodów :)

Gość gość
Zobaczcie sobowtórem Putina jest pies , więc to jednak nie jest człowiek :)

Gość gość
To bylo tak dawno, prawie dwa miesiące temu,a dzisiaj znowu go spotykam, znowu siedzi na przeciwko mnie. Szkoda,ze moje uczucie do oryginalnego K juz zwietrzalo i klona tez juz nie chcę