Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezwykła28

wasze wydatki na modę i urodę

Polecane posty

Gość niezwykła28

u mnie miesięcznie wychodzi tak: lakier do paznokci około 8zł szampon fryzjerski (mały) 30zł odżywka w sparyu 20zł maska 20zł podkład 30zł ( z allegro) tonik 15zł naturalny krem pod oczy 80zł masełko do ciała z manufaktury 33zł*2 ( lubie zawsze inaczej pachnieć) perfumy 40zł (Avon) na lepsze okazje mam Calvin Klein, ale lubie kupowac też na YR i mam dużo perfum z tej strony peeling 12zł tusz 60zł szminka 45zł cos esktra zestaw do mikrodermabrazja 250zł żel pod prysznic 40zł ( jest bardziej wydajny) no i dekoracja do pokoju świeczka Yope 120zł a w tym miesiącu z ubrań tylko t-shirt za 59zł bluzka za 80zł i sukienka za 70zł wychodzi sporo... a Wy ile wydajecie na siebie?

Gość gość
Ja kupuje wszystko co mi potrzebne i nie licze bo nie musze.

Gość gość
Ja mam krem Nivea pastę do zębów balsam do ciała mydło i żel w płynie żel do twarzy nitke i chyba tyle, rzadko się myje to mi na kwartał starcza

ja nie zbyt dużo wydaję . W sumie moje miesięczne wydatki to krem do rąk, antyperspirant, szampon, jakieś mydło i jakieś maszynki do golenia pach i nóg. Nie wydaję dużo pewnie przez to że się nie maluję i nie "robię" paznokci :)