Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec 500 plus dla nierobów

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo że nieroby dalej będą głosować za 500+ (wybiorą się na glosowanie w 100 % frekwencji). ja uważam że 500 + powinno zostać ale tylko dla PRACUJĄCYCH ludzi!!!!!!!!!! Dość sponsorowania życia pasożytom !

Gość gość
Chyba dla PRACUJACYCH rodziców.

Gość gość
Też uważam, że zapomogi powinny być dla pracujących rodziców. Na przykład, żeby mogli od dochodu odliczać wydatki na ortodontę dla dziecka, kursy językowe i tym podobne. I żeby wszędzie były ulgi dla rodzin: transport publiczny, muzea, parki rozrywki. Bo nie wszędzie są i głównie dla rodzin z przynajmniej trojgiem dzieci. Praktycznie od początku wiadomo, że największym beneficjentem programu Rodzina 500+ jest długotrwale bezrobotna patologia, bo oni nie płacą podatków.

Gość gość
a po co maja isc do pracy za 1500 zl? co innego patole umieja zrobic? tylko tyle mogliby zarobic. Maja to za free a ty pracuj na nierobów i jeszcze rząd to popiera. Wiadomo że kupili sobie glosy pasożytów i znow moga wyżerac z koryta. Jak to ktos powiedzial??? ludzie ktorzy glosują na zlodzieii, oszustów, pasożytów nie śa ich ofiarami a wspolnikami.... ja pier....e odejde z pracy, nalezy mi sie kuruniowka porem jakie dziecko i bede zyc za czyjes.

Gość gość
Leniwe babsztyle co rodzic nie chca nie maja nic do powiedzenia bo ktos rodzic i wychowywac musi a jak jest mniej kobiet to trzeba sie nimi zaopiekowac dla dobra narodu.

Gość gość
bo oni nie płacą podatków. x płacą też. kupują jedzenie i alkohol to płacą VAT przecież.