Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spokojne niemowlę, które mało śpi. pytania

Polecane posty

Gość gość

Mi się chyba trafił taki egzemplarz. Córka, 2 miesiące, śpi ok. 12 godz w nocy (19-7) a w dzień ma takie 10 min- 30 min przerwy na spanie (zwykle 2-3). Jak nie śpi to się patrzy i jest spokojna- nie woła żeby ją trzymać na rękach czy coś. Siedzi spokojnie na macie albo bujaczku czasami jęknie, fika nóżkami i tyle. Czy któraś z was też miała takie dziecko? To normalne? Ile czasu powinno się poświęcać takiemu nieśpiącemu dziecku? (poprzednie dziecko w tym wieku tylko jadło, spało i czuwało może 2-3godz na dobę, więc jestem trochę zagubiona)

Gość gość
Ciesz się że trafił ci się taki egzemplarz

Gość gość
Ja mam podobny egzemplarz, chociaż ciut młodszy i chyba jednak trochę więcej spi:-) chociaz z drugiej strony nawet w aucie nie spi, tylko patrzy w okno. My się dużo tulimy leżąc na łóżku, chodzimy na spacery, dużo do niej mówię, spiewam jej piosenki, wlaczam muzykę dla dzieci (zboczenie zawodowe), a ona bardzo pozytywnie na to reaguje. Uważam też żeby nie przebodzcowac. Jak widzę że jest zmęczona "wrażeniami" to po prostu tulę.

Gość gość
Jeszcze Nie widzialam Dwa miesięcznego dziecka zeby siedzialo. Wrzuc jej moze zeszyt z sudoku niech rozwiazuje

Gość gość
Ja mialam takie pierwsze dziecko. Z mala roznica - jak nie spalo to sie darlo :)