Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszarałam się z teściową oceńcie proszę bo już nie mam sił

Polecane posty

Gość gość

Zamknęłam się w pokoju i mimo iz waliła i pukała to nie wpuściłam jej i nie wpuszcze. Dopiero w nocy wyjde cos zjesc. Nienawidze jej ale mieszkamy razem. Dramat. Mialam dosc i wykrzyczalam jej twarz ze dla mnie jest zwykla kurefka i moglaby zdechnac. Az mna trzesie jak pomysle o niej!

Gość gość
Kurefka i wrzodem na d***e w czyimś życiu to jesteś ty, spierdzielaj na wynajem i daj żyć innym.Nie zaśmiecaj tego forum, nie chcemy tutaj patologii.

Gość gość
Ale co mamy ocenić?

Gość gość
Nawet jak jesteś w ciąży to chormony nie usprawiedliwiaja takiego zachowania....

Gość gość
A nawet i hormony

Gość gość
Prosisz o ocenę? Proszę bardzo. Jesteś zwykłym pasożytem, który wlazł z buciorami do cudzego domu i chce być w nim panią. To dom teściowej więc ty masz tam goofno do powiedzenia. Gdybyś była moja synową to wystawiłabym te drzwi, a zaraz po tym twój majdan razem z tobą by przez nie wyleciał.

Gość gość
No sorry, ale jakby mi jakaś obca dziewucha (synowa) ubliżyła w moim domu to wyleciałaby od razu na ulicę, bez gadania! Możesz jej ni lubić, ale skoro mieszkasz u niej, to powinnaś szanować, albo na wynajem lub do twojej mamusi.

Gość gość
Myślisz że mi jest łatwo się gniesc u niej? To mieszkanie 2 pokojowe, pokój gdzie ja mieszkam z jej synem, taka pokoju kuchnia, przedpokój i łazienka. Tragedia to jest!

Gość gość
A kto ci karze tam siedzieć? Won na własne śmieci.

Gość gość
Podaj telefon do teściowej, to poradzimy jej aby spakowała twoje lachy i wyrzuciła za drzwi razem z tobą, nie będzie ci już wtedy ciezko w tym małym mieszkaniu, a teściowa wreszcie odzyska swoje życie i spokój we własnym mieszkaniu, nie mówiąc o wolnym pokoju, bo jak sądzę, teściowa gnieździ się w jednym i musi być świadkiem waszego jak sądzę g*******ego życia.

Gość gość
Ktos sie na to nabiera? Serio...?

Gość gość
Nie, robimy sobie jaja z debilki