Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polecicie naprawdę dobry biustonosz na zwisy po ciąży?

Polecane posty

Gość gość

W ciąży mój biust urósł o 5 rozmiarów :-/ piersi nie wyglądają jak wcześniej, mimo, że nie karmiłam. Są miękkie i flakowate. Teraz w rozmiarze mniej więcej 75H (?) Kto poleci dobry stanik, który to utrzyma w ryzach i uniesie? Ale naprawdę dobry, a nie jakieś Triumphy, Alles i takie tam gowniane.

Gość gość
Naprawdę dobrze dobrany przede wszystkim, czyli jeśli tylko masz możliwość to do brafitterki marsz! Tutaj masz adresy: https://stanikomania.pl/spis-dobrych-sklepow/ A ze staników polecam np. Cleo, Ewa Michalak, Panache, Freya, Comexim, Avocado, niektóre modele Nessy, Avy czy Dalii też są bardzo udane (na Stanikomanii znajdziesz zresztą sporo recenzji, a autorka nosi okolice 85G-H, więc ma na czym testować ;) ).

Gość gość
No musisz isc do brafitterki. Ja sama juz stanikow od lat nie kupuje. Pani wchodzi ze mna do przymierzalni i przynosi takie modele na które bym normalnie nie spojrzala. Fakt ze troche sie przeplaca vs np.sklep internetowy ale jak dla mnie warto bo wartoscia dodana jest to ze ktos ten biustpnosz dobierze. Ja akurat mam b.maly biust i te panie dzialaja cuda.

Gość gość
A ile placicie za taki dobry stanik?

Gość gość
Ja obecnie w ciąży mam "80h", po wykluciu dzieciny, wiadomo, że to za luźne będzie obwodowo, wiec czekają na mnie już dwa staniki "75 i", staniki kupuję w Dalii (Dalia), te szersze kupiłam po 110 zł za sztukę, te weższe za 165 zł za sztukę. Staniki dobrze i solidnie podtrzymują duże ciężkie piersi.

Gość gość
Ok 200 pln za sztuke

Gość gość
ja sobie sprawiłam dzisiaj antoninę od Ewy michalak. jestem zachwycona efektem

Gość gość
Ja mam 80 H i kupuje teraz staniki Gaia. Semi soft. W moim rozmiarze są pięne do wyboru i są bardzo wygodne,w moim rozmiarze mają szerokie ramiączka. Wejdz na strone gaia i pooglądaj sobie.

Gość gość
Dzięki dziewczyny za odzew. Chciałabym kupić taki, żeby mi to jeszcze uniósł do góry porządnie. . ale racja, muszę się udać do profesjonalistki, żeby dobrala. Dzięki za wszystkie podpowiedzi

Gość gość
"Chciałabym kupić taki, żeby mi to jeszcze uniósł do góry porządnie." No to dobry rozmiar to podstawa :) Musi być odpowiedno ścisły obwód, żeby dać odpowiednie podtrzymanie (za to ramiączka wcale nie muszą być szerokie - przeciwnie, może ich wcale nie być - są świetnie modelujące bezramiączkowce)