Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwy facet wybaczy kobiecie chwilę słabości i uzna cudze dziecko

Polecane posty

Gość gość

Tylko prawdziwi odpowiedzialni faceci tak postępują. Nie tam jakieś miękkie faje :) Mój tak postąpił i kocham go za to jeszcze mocniej niż kiedyś.

Gość gość
Chój

Gość gość
Juz mu w styczniu rodziłam, by tak zrobił, ale twierdził że mnie kocha a nie ją;) Nigdy mnie nie słucha, gdy ma dobrze radzę. Głupiec nie odróżnia intencji drugiego człowieka. Tylko dzieci żal, bo kolejny tatuś na horyzoncie.

Gość gość
dzien dobry pani kuhrrwo xd

Gość gość
Chyba zdesperowany samiec beta weźmie kuhwe z równie niedojebanym bachorem.

Gość gość
cos ci sie pomylilo prawdziwy facet ma honor i woli walic konia do smierci niz wychowywac cudze dziecko po jakimś łobuzie

Gość gość
buahahaha a smok zionął ci w ryja koorwo jakiegoś frajerza może złapiesz, kulawego, który cię będzie traktował jak szmatę

Gość gość
Szczególnie murzynka bambo.

Gość gość
taki ch..j jak komin batorego:D zreszta podobno prawdziwy mezczyzna z sukami sie nie zadaje:D

Gość gość
A ja jestem wdową z dzieckiem, ktora jest w związku z super fajnym mezczyzną, żadnym frajerem i zaakceptował moje dziecko a do tego bardzo je pokochał.

Gość gość
dokładnie tylko zdesperowany samiec gamma weźmie blond karynę z gówniakiem

Gość gość
slabe prowo

Gość gość
Raczej tylko frajer.

Gość gość
A ja jestem wdową z dzieckiem, ktora jest w związku z super fajnym mezczyzną, żadnym frajerem i zaakceptował moje dziecko a do tego bardzo je pokochał. x desperat

Gość gość
11.46 bo jest młody i głupi ,z czasem zapragnie mieć swoje dzieci

Gość gość
Hahaha.Dobre.

Gość gość
Niedawno się dowiedziałem, że moja koleżanka z pracy też miała chwilę słabości.:(

Gość gość
Skoro desperat, facet gamma itp tworzy zwiazek z kobieta, ktora ma dziecko i wszystkim dobrze, to zle? Po co to oceniac?

Gość gość
uzna ale jak jest z poprzedniego związku lub wpadki, adoptowane ale nigdy nie uzna z wyskoku małżonki, to po czasie wypłynie i zmiecie falą wszystko bo dzieciak będzie mu codziennie przypominał jaką ma cudowną żonę , motylki (tzw. miesiąc miodowy po zdradzie zdechnie ) odfruną i pozostanie z natłokiem mysli jak mogła, jak to robili, ile razy i gdzie , jak to długo trwało , czy on był pierwszym kochankiem , dlaczego przestała kochać bo zdradziła i wiedza że kobieta jak przestanie kochać to w tym facecie już się nie zakocha = będzie on - kochanek - ona wszędzie w głowie jej i jego. A reszta pytan dlaczego mam wychowywać ze zdrady dziecko ( finanse i czas ) , czy ona coś czuje do niego, czy za parę lat odejdzie do niego ( były takie sprawy na forach ) czym był gorszy od niego itp...itd.... . To męka psychiczna samonakręcająca mózg a by z czasem eksplodować i zrobić pobojowisko. Jesteście naiwne sądząc że małżonek nie cierpi tak jak naiwne że kochanek to taki wspaniały książe i np. nie pierdzi. pozdrowienia dla naiwnych - prof

Gość gość
Nie ma to jak wjezdzac na kompleks meskosci facetom. Szkoda tylko ze takie podpuszczanie dziala na tych mniej meskich. Jam facet ma jaja to jest mu obojetne za kogo uwazaja go inni. A tym bardziej margines i odszczepiency. Pantofelek bedzie tanczyk jak mu zagraja.

Gość gość
Facet rzeczywiscie wybaczy ale prawdziwy mezczyzna nie!

Gość gość
Prawdziwa kobieta tez wybaczy chwile slabosci i z usmiechech na ustach bedzie placic alimenty na dziecko kochanki :) inaczej jest uposledzona

Gość gość
Tylko frajer będzie wychowywał dziecko cichodajki po lozkowych przejściach , to już jest totalny akt desperacji