Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy facet mówi, że było wspaniale

Polecane posty

Gość gość

Czy facet powie, że było mu super w łóżku z dziewczyną, z którą było tylko co najwyżej normalnie? Czy też jeśli tak mówi, to naprawdę było super?

Gość gość
Dla faceta bedzie super jak z żadną inną nawet z kłoda, jak.ja kocha. Głupie baby nasluchaly się od zboczeńców, że muszą być lepsze niż d***** w swej profesji, by facet był zadowolony, wiec robią z siebie szmate do.potegi. Drogie panie, prostytutka jest dobra w swym zawodzie i to się jej chwali, lekarka w swym, podobnie nauczycielka, prawniczka i tak dalej. Nikt nie wymaga od prostytutki by operowała czy diagnozowała, dlaczego od lekarki wymaga się umiejetnosci prostututki? Bo facet tak chce? Niech pokocha, to czulosc z kłoda nawet da mu to, czego prostytutka nie zapewni. Potrzebna jest tylko miłość. I aż.

Gość gość
gość dziś Wow jestem pod wrażeniem Twojego komentarza. Serio. Jesteś K czy M?

Gość gość
Ela kłoda zwana naszym forum, dziwicą, nawiedzoną i inaczej, różnie, ale zawsze lekcewazaco. Jeżeli spodobał się tobie komentarz, to znaczy ze myślisz. Gratuluję:)

Gość gość
Tu autorka. Miłość nie wchodzi w grę w tym wypadku. To była bardzo krótka znajomość, aczkolwiek on chce ją kontynuować po powrocie z wakacji.

Gość gość
To w czym problem? Miłość nie wchodzi w grę a ty jej chcesz - zrywasz, miłość nie wchodzi w grę a tobie to pasuje - kontynuujesz. Facet był zadowolony a ty nie - zrywasz, facet był zadowolony a ty nie , może on się rozkręci - kontynuujesz. Facet był zadowolony a ty nie, szkoda twego czasu na niego, tylu facetów wokół - zrywasz, facet był zadowolony a ty nie, może coś do ciebie czuje, stąd satysfakcja, podoba Ci się - kontynuujesz, facet był zadowolony, podobasz mu się, ale on tobie nie - zrywasz. W czym problem?

Gość gość
Nie chodzi o ewentualny związek, tylko zastanawiam się, czy naprawdę jestem dobra w łóżku, czy tak sobie powiedział.

Gość gość
Przetestuj z dziesięcioma innymi, najlepiej wyrwij ich w klubie i po każdym numerku zapytaj o ocenę od 10 do 1, potem uczniowskim sposobem wylicz średnia i będziesz wiedzieć czy jesteś seksmaszyna czy tylko sekszabawka, bo to że sekskłoda nie to już wiesz. Jakbyś nie odczytała, to ten tekst jest sarkastyczny.

Gość gość
Odczytałam, spokojnie. :D Won, prawiku! 🖐️ :classic_cool: