Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wampir energetyczny!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, pisze zeby troszeczkę się wyżalić i może usłyszeć od kogoś słowo otuchy ;( Jesteśmy dwa lata po ślubie, mamy rocznego synka. Ja za 2 tyg wracam do pracy- niestety tylko na pol etatu. Mój mąż zrobił się straszny, ciagle pretensje ze jestem zmęczona- przecież nic nie robię, siedzę z dzieckiem w domu. Sam palcem po pracy nie kiwnie, a nie wyniesie czasami śmieci. Na weekend obiadu nie ugotuje- siedzi na konsoli i łupie w swoje durne gierki. Ciagle pretensje o wydawane pieniądze, przecież musimy oszczędzać bo przecież własne mieszkanie chcemy kupić- ale to nie oznacza ze mamy żyć i wyglądać jak lumpy.Ciagle obrażanie, naburmuszenie. Ja naprawdę boje się co kolejek powiedzieć albo zrobić cos nie tak jak ob chce zeby chłopczyk się nie obraził. Przysięgam, ze po głowie chodzi mi juz rozwód. Czuje jak z każdym dniem mam coraz mniej energii do życia, wszystko ze mnie wysysa.

Gość gość
następna z pretensjami do garbatego że ma dzieci proste :o kurna, widziały gały co roochały; ludzi się nie zmieniają na gorsze po ślubie/dziecku, tylko wy jesteście tak durne i zaślepione że tego nie dostrzegacie

Gość gość
zmień płytę wsiuro

Gość gość
Autorka. Uwierz mi człowieku ze ludzie się zmieniają. Na więcej sobie pozwalają po ślubie niż przed. Są bardziej odważni w swoich zachowaniach. Czyli kobieta która czuje się złe w związku bo jest wszystkim przytłoczona ma zamknąć buzie i na wszytsko się zgadzać?

Gość gość
Kobieta powinna czuć w partnerze wsparcie. 8 godzin w pracy, obiad w domu podany i hajla bajla- żonka wszytsko zrobi. Tak było 50 lat temu. Czasy się zmieniają. Wyprowadź się na 2 tygodnie, może przejrzy na oczy a jeśli nie to wiele nie straciłaś.

Gość gość
po slubie najczesciej jest tylko gorzej, a tu widze bedzie wlasnie zle

Gość gość
gość wczoraj idź szmato zarobić i zaoszczędź na mieszkanie a nie krwa tylko na gotowe czekasz i kase rozwalasz, wy pissdy wszystkie takie same, robić nic się nie chce tylko w hooj wymagań, w ryja powinnaś dostać

Gość gość
"kurna, widziały gały co roochały; ludzi się nie zmieniają na gorsze po ślubie/dziecku" x debil czy troll? :D oczywiscie ze sie zmieniaja, przewaznie na gorsze

Gość gość
nie zmieniają się tylko wy durne pipy macie klepki na oczach i różowe okulary a potem realia i ZONK

Gość gość
Zobaczcie jak się zapuszczają i dziadzieją już po ślubie brzuszyska jak ciążowe, o reszcie wyglądu nie warto pisać, a co dopiero o charakterze...

Gość gość
To na chuj ciągle się żenicie wiesniaki j****e hipokryci p********i. Wasza teoria jakie to baby czy jełopy są złe nie idzie zupełnie z praktyką bo i tak dzialacie zawsze wbrew własnej woli i kończycie jak Grażyny i janusze. Styrani gownianym życiem i rzeczywistoscia której nienawidzicie a która sobie sami zgotowaliscie. Dziękuję za uwagę i chuj wam w d**y.

Gość gość
"nie zmieniają się tylko wy durne pipy macie klepki na oczach i różowe okulary a potem realia i ZONK " x Skoncz piertolic bezmozgu. Bo na poczatku wiekszosc udaje lepszych niz sa w rzeczywistosci.