Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek 70

Moja żona pragnie seksu z dwoma facetami na raz.

Polecane posty

Gość Darek 70

Moja żona 34 lata od ponad roku pragnie się kochać z dwoma facetami jednocześnie. Jesteśmy razem 11 lat, po ślubie 9 lat. Wcześniej była zadowolona ze współżycia ze mną, ale ostatnio wspomina, że czuje się zaniedbana, bo chciałaby kochać się kilka razy dziennie. Kochamy się prawie codziennie, ale żonie to nie wystarcza. Nie wiem co lepsze, czy spełnienie pragnienia mojej ślubnej, czy wymuszona jej wierność?

Gość Ewa 84
Ja też bym chciała, ale mój stary nie pozwala. Nie wie tylko, że przyprawiam mu rogi. No cóż lubię być porządnie rżnięta, a on słabo się stara. Darku lepsze to niż na boku ci rogi przystawi.

Gość Darek 70
Zgodze sie na 3 panny i 2 facetow ja bede.pukac kobiety a oni moja zone i na zmiane cala noc

Gość gość
idź z nią do klubu swingersów jak wyrazi zgodę to jej doopsko przetrzepią

Gość Darek 70
Negocjujemy i zostalismy przy 5kobiet dla mnie i 5 facetow dla zony ale bedzie zabawa. A potem powiem ze mnie zdradzila nagram na telefon film i uwolnie sie od niej

Gość Zbyszek 100
Mojej też by się przydało dwóch kochanków i na koniec ja jako trzeci. Proponowałem jej, ale ona kręci nosem i woli narzekać na mnie, że jestem do niczego i mógłbym się postarać. Nie jestem tak jurny, aby pod rząd zrobić jej trzy lub cztery numerki, bo tyle oczekuje.

Gość Darek 70
Ups.

Gość gość123543
Autorze, jeśli to nie prowo w temacie, to chętnie bym dołączył do Was lub Ewa 84... Jakby coś, to podam Wam maila gosc12313@wp.pl

Gość gość
Wiele osób tego chce ale w 99% na tym się kończy... za dużo wątpliwości i ryzyka...ze się za bardzo spodoba a nie jest łatwo znaleźć kogoś sensownego, choroby, zazdrość, itp. Dwóch znajomych próbowało...obydwaj wycofali sie w ostatniej chwili...podobno napięcie i stres max. A Ci co spróbowali raczej nie żałują. Ale zawsze są wyjątki...

Gość gość
06.57 mój na mówił koleżanki męża na seks grupowy nie tylko z wymianą ale jeszcze dwoma facetami. Postawili warunek że mają mieć okazałe przyrodzenie. Zdecydowałyśmy się na to gdyż może się więcej nie trafić. Po kilku miesiącach wybraliśmy dwóch. Co do kolejności która będzie pierwsza zerżnięta losowaliśmy i byłam druga. Druga ma lepiej bo bym miała tremę przed wszystkimi być rżnięta przez czterech facetów. Ale jako druga jest dłużej bo by doszedł do wtrysku trwa dłużej.

Gość gość
Ja miałam tylko z chłopakiem i naszym wspólnym kolegą ale klub to nigdy gdyż była koleżanka ze swoim chłopakiem i bardzo żałował a jej chłopak prawie płakał gdy była p******a przed dwóch dużo starszych facetów a chciała by mógł być i ją przytulać jej chłopak i nie pozwolono. W klubie brak natroju i intymności bo inni również oglądają i pytali czy oni by mogli ją również zerżnąć? Bała się że może być pod naciskiem innych zgwałcona.

Gość gość
Gdy moja żona pragnęła z dwoma załatwiłem jest dobrego buchaja i jak ją przeleciał dużym k*****m to krzyczała a po wyjęciu cały był zakrwawiony aż sam się zmartwiłem. Od tej pory mam spokój już nie chce z innym tylko ze mną bo była z tamtym cała obolała prawie tydzień. Więc trzeba raz a porządnie zerżnąć i wystarczy na zawsze.

Gość gość
Bo pewnie dalej sie z nim puka na boku

Gość gość
Nie ma takiej możliwości bo było to podczas wakacji facet był innej narodowości. Sam jej proponowałem innego którego wybierze i nie chciała. Ale za to po tamtym seksie częściej chce bym ją brał analnie . Pani życzy to ma analnie ma silniejsze orgazmy.