Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

epictetus

Dlaczego kobiety sa takie podle i msciwe?

Polecane posty

Wiem, faceci tez potrafia byc, ale u kobiet jest to wielokrotnie razy czestsze. Z czego to sie bieze? moze mi ktoras wytlumaczyc? ja osobiscie przypuszczam ze z ich wlasnego niedowartosciowania i poczucia slabosci.

Gość gość
podaj przyklady

Gość gość
od wrażliwości tępaku

Gość gość
22:59 bzdura że od wrażliwości. Jestem wrażliwym facetem i nie jestem mściwy. Mściwość jest oznaką słabości.

Przyklady? Bylem z kobieta, bylismy ze soba szczezy i mowilismy sobie wszystko. Po rozstaniu zaczela wszystkim rozpowiadac moje sekrety, kolorowac i urozmaicac aby tylko wyszlo ze jestem najgorszy. Ja bym w zyciu takich rzeczy nie zrobil komus, po co sie mscic? nastepny przyklad to moje wlasne wspomnienia ze szkoly i wczesnych lat kiedy to dziewczyny byly najbardziej bezczelne i chamskie. Faktem jest ze wtedy bylem maly i niesmialy, ale wlasnie chyba dlatego, zwlaszcza starsze, probowaly mnie ponizyc. inny przyklad to chociazby moja wlasna babcia ktora zawsze mowila ze dziewczyny sa duzo gorsze od chlopakow. Mowila ze jak idzie grupa chlopakow i dziewczyn, to wlasnie dziewczyny najczesciej zaczna zaczepiac moja schorowana stara babcie, ponizac, smiac sie.

Gość amBrożyk
jeszcze ciekawsze są kobiety sterowane przez swoją matkę, dwie zołzy do sześcianu i potęgi dwudziestej ! córka , która jest sterowana i na łańcuchu przywiązana do swojej matki potrafi zepsuć życie każdemu potencjalnemu absztyfikantowi , córka zaciążyła a jej matka już planuje aby od absztyfikanta forsę wycisnąć , zamiast doprowadzić do ślubu i wesela , facet przyciśnięty przez dwie kobiety (córkę i matkę) oświadcza że, skoro Wam chodzi tylko o forsę i znęcacie się psychicznie nad facetem to żadnego ślubu nie będzie ! następnego dnia, po urodzeniu dziecka kobieta składa pozew w Sądzie o przyznanie Alimentów na dziecko , Sąd przywala Alimenty 1000 PLN płatne co miesiąc dla 'ojca' dziecka' , ojciec dziecka NIE znając postanowień Sądu Rodzinnego dowiaduje się od Komornika, że Komornik zablokował wszystkie rachunki bankowe , nieruchomości i ruchomości , zabiera mieszkanie do licytacji, zabiera auto do licytacji za grosze, z matką dziecka NIE można się dogadać, matka dziecka nie chce rozmawiać, chce ostro 'dowalić' facetowi PRAWNIE a Komornik zabierze wszystko facetowi i sprzeda za grosze, prawo jest dla kobiet w Polsce i NIKT nie kontroluje tego, co kobieta robi z Alimentami , NIKT nie sprawdza tego, dlaczego facet nagle znalazł się pod mostem i śpi w tekturowym pudełku , bez żadnych zasiłków , kobieta się cieszy i raduje , że zdrowo dowaliła PRAWNIE facetowi ! Art. kpc. 823 - tylko matka dziecka może odwołać działania Komornika , jeżeli NIE odwoła Komornika to faceta utopiła w szambie i jest zadowolona !

Gość gość
Zgadzam się, że maciowość jest oznaką słabości, ale ja na swojej drodze spotkałam wiecej mściwych mężczyzn niż kobiet, więc na pytanie ci nie odpowiem.

Gość amBrożyk
polskie prawo zostało napisane dla kobiet, podła i mściwa kobieta korzysta z polskiego prawa, każdy prawnik i komornik korzysta z tego prawa i paragrafów , dla facetów nie ma prawa w Polsce, aby uwolnić się od kobiety i od problemów prawnych w Polsce należy zwyczajnie kobietę zabić , wykopać dół w lesie i zakopać !