Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mike Tyson uważa Polaków za

Polecane posty

Gość gość

najbardziej heroiczny naród świata, nazwał nas bohaterami, gdy od przyjaciela Polaka w ogóle dowiedział się o powstaniu warszawskim.. Przeczytał o tym kilka książek historycznych.

Gość gość
no to świetnie, ze do tak chorego człowieka, z totalnie zniszczonym mózgiem przez prochy i regularne obijanie, który niewiele kojarzy cokolwiek dotarło

Gość gość
No tak.. Ale mówi o tym publicznie, w końcu świat pozna i naszą historię, swoją drogą smutne to, że nie uczą się o tym w szkołach, a powinni..;)

przeczytal z kartki to co mu jakis zyd kazal, tak samo jak trump, zeby nakarmic nasze ego z jakiegos powodu

Gość gość
Moim zdaniem, postąpił źle, zakładając koszulkę z logo napoju, którego jest "twarzą" i mając na ramieniu opaskę, która powinna być przeznaczona tylko dla naszych Bohaterów, kiedy czytał mechanicznie z promptera słowa o heroizmie Polaków. Wierzę, natomiast, że wie, o czym mówi i jest w tym szczery. On wielokrotnie o tym wspomina, i to na przestrzeni lat. Jego wiedza nie wzięła się znikąd. Pamiętam nawet taki wywiad, w którym stwierdził, że chciałby zagrać w polskim filmie, który byłyby o losach Powstańców. Myślę, że wyszło to niefortunnie, choć zamysł miał dobry. Zamiast koszulki z logo i opaski powstańczej mógł założyć, na przykład, koszulkę z polskim Orłem lub, nie wiem, wziąć w dłoń flagę naszego kraju. Przesłanie miał dobre, słowa, mimo, iż odczytane, też były mocne. To jedna z nielicznych zagranicznych sław, które wiedzą, co znaczy to historyczne pojęcie. Często mówi, że rozmawia z Polakami, czyta książki na temat naszej historii, chce być na bieżąco. Ja mu wierzę, bo jest w tym konsekwentny od wielu lat.

Gość gość
On powaznie hoduje gołębie.:classic_cool:

Gość gość
tyson to bankrut, a organizował tę rozmowę jakiś polski biznesmen dodajcie 2+2