Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podział kasy i obowiązków w małżeństwie

Polecane posty

Gość gość
Klitke umysłowa to ty masz na pewno 13. Ogarnij się chłopie bo spędzisz tak kolejne 30 lat życia. Zrób coś ze sobą. Masz 30 lat!

Gość gość
W walucie Euro. Świat nie kończy się na złotówkach kochani. Wpiszcie w Google mieszkania w Köln. 3 pokoje tysiaczek plus woda prąd media telefony internet. Albo nie wpisujcie bo was z butów wyrwie i na masie wyląduje ie a tam już nie ma przed kim strugac cwaniaka tak jak na tym forum!

Gość gość
Nie bądź taki pewien że nie ma przed kim. Dla ciebie istnieją tylko kasa i pusie. Rzygam.

Gość gość
Jak już to spędzam tak dopiero 5. Nic o mnie nie wiesz tyle co pokrece beki. A na koniec odwal się od moich pieniędzy, ja zdecyduje czy wydam na gry czy na dzifki czy na giełdę czy mieszkanie lub dom.

Gość gość
Wiem wystarczająco dużo by wyrobić sobie opinie na twój temat. Jesteś monotematyczny od lat. I nie nazywaj swojej głupoty kręceniem beki oboje wiemy że wcale nie żartowałes na k.

Gość gość
dziś To pewnie jakiś wynajem.

Gość gość
Pieniądze gry pusia

Gość gość
Idźcie się kłócić gdzie indziej...

Gość gość
Rzygaj śmiało! Przynieść Ci papier? Za kudly podtrzymać? Uważaj żebyś nie obrzygał zalanych sraką galotek od napinania się na forum bo mamusia nie dopierze stary oblech. Miłego dnia i pamiętaj o nawodnieniu. :)