Gość gość Napisano Sierpień 2, 2018 Mam 19 lat, dzisiaj podczas drzemki przyśnił mi sie bardzo dziwny sen, który cały pamiętam. Byłem praktykantem w jakimś szpitalu, siedziałem na korytarzu z pościelą szpitalną nagle podeszla jakaś dziewczyna około 17 lat. Zapytała mnie czy nie pójdę za Nią. Poszedłem. Weszliśmy do dziwnego pokoju gdzie było dużo młodych ludzi ( nie wiem czy bylo chorzy ) Wszyscy sprzatali pomieszczenie. Następnie usiedliśmy. Zaczęliśmy grac w jakąś dziwną grę, gdzie zadaniem było dać buziaka osobie obok. Wtedy ta dziewczyna zamieniła się z koleżanką, aby to ona dała mi buziaka. Spojrzałam jej w oczy i rozpoznałem w tej dziewczynie koleżankę z przedszkola ( ktorą znałem tylko z widzenia, była bardzo ładna) i powiedziałem do niej ze ją znam i wtedy skończył sie sen. Bardzo dziwny sen, nie wiem jak mam to wytłumaczyć i rozumieć. Kiedyś ta dziewczyna mieszkała niedaleko. Pamiętam ja tylko z przedszkola. Czy taki sen ma jakieś znaczenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach