Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa poszarpała wnuczke bo ta ją uderzya co teraz

Polecane posty

Gość gość

Wkurzyłam sie niesamowicie dziś. Moja Alisa wchodzi w taki dziwny okres gdzie wszystkich bije, my z mężem staramy sie zawsze przytrzymywac jej rączki i mówimy, że żle robi, że to boli i to nieładnie - 6 lat. Pojechalismy dziś rano przed pracą do teściowej zawieżć mała bo opiekunka sie rozchorowała by z nia posiedziała. Mała w pewnym momencie chciała cukierki, ja powiedziałam, że nie bo śniadanie najpierw, mała sie rozzłościła i uderzyła teściową w twarz lekko, teściowa do niej z gęba, nieładnie i tak nie wolno bo to boli, a mała znowu ja walnela i mocniej nie zdązyłam zareagować nawet, a teściowa oddała małej i uderzyła ja tez po buzi z całej siły uderzyła, spoliczkowała. Mała sie rozpłakała, nie mogłam jej uspokoić. Moj K nic nie powiedział, wkurzyłam sie zrobiłam awanture i kazałam sie zabrac mu z dzieckiem do domu.Nie poszłam do pracy przez nią. Mój K do tej pory nie widzi problemu i tesciowa tez nie. Jestem strasznie zła dzisiaj. Powiedzcie nie miałam racji??W końcu to 6 letnie dziecko.

Gość gość
I bardzo dobrze zrobila. 6 lat to już nie małe dziecko, tylko rozpieszczona goowniara. :O Tez bym oddała, jakby mnie 6-latek po twarzy walnęło. A ty zacznij lepiej wychowywać córkę, bo niedługo ci na łeb wejdzie.

Gość gość
córeczka ma charakterek po mamusi. Poza tym wychowania zero...

Gość gość
kim jest "mój K" ?

Gość gość
jak to kim...mój K. to zdaje sie mój koootas

Gość gość
moj konkubent

Gość gość
Alisa? a co to za imię dla patoli?

Gość gość
STRASZNE SŁOWO, NIE LEPIEJ NARZECZONY?

Gość gość
Dobrze zrobiła. Jeżeli mała nie rozumie, to trzeba jakoś zadziałać. Dostała po buzi, to następnym razem zastanowi się, zanim wyciągnie na kogoś rękę. Dziecko może bić po twarzy, a dorosły oddać nie może?

Gość gość
Gdyby moj synek skończył 6 lat i coś takiego zrobił przy mnie to sama bym go spoliczkowała. Teściowa dobrze zrobiła przynajmniej młoda juz wie jak to jest być po drugiej stronie i moze następnym razem sie pohamuje zanim podniesie na kogoś rękę dla kaprysu.

Gość gość
zyjecie bez slubu, to jak widać odbija sie na wychowaniu dziecka,zreszta jakie wychowanie jak ci takie zachowanie dzieciaka nie przeszkadza. ty go tylko hodujesz

Gość gość
A kto by się tam dwoma K(kotasmi,) przejmował, jeden drugiego po pysku wali, a dziecko się uczy.Tesciowej medal za próbę wychowania małej k, brawo. Ale pincet + dostajesz, bo się należy:(

Gość gość
Mój K to skrót od imienia. Mamy ślub już 10 lat.

Gość gość
I o 9 lat za długo, spadaj patolko.

Gość gość
To prowo już było więc nie produkujcie się.

Gość gość
Dzieciara nauczyla sie przynajmniej i drugi raz juz nikogo nie uderzy. Tlumaczyc mozna i trzeba przy roznych niewlasciwych zachowaniach, przy uderzeniu powiedziec raz ostro ze nie wolno i na drugi raz bedzie mocny klaps, za drugim razem przylozyc. Sa granice ktorych dziecko nie moze nigdy przekraczac.

Gość gość
Jakby dziecko mialo roczek to jeszcze bym zrozumiala. Dama mam 18m i nie bije mnie ani nikogo. Ale 6l? Dziewucha do szkoly juz chodzi i policzkuje ludzi jak cos jest nie po niej mysli? Powinnas sie wstydzic jako matka.

Gość gość
Wiem ż to prowo ale teśćiowa powinna tobie dać kopa,bo nie daje się takiemu jak ty, dziecka do wychowywania.Sama go nie masz mając pretensje żę dostało od babci,ja bym wywaliła was na zbitą twarz.

Gość gość
Jpr Ludzie tyle gadki o psa? Alisia to ma sie rozumiec imie waszego psa tak? Przywiąż dziada do budy na krotko i tylko wode mu daj przez weekend,nauczy sie nie kąsać rąk ktore go karmią

Gość gość
jak szmato nie umiesz wychować dziecka to przynajmniej teściowa ją wychowa, a jak ci sie to nie podoba to szmato trzeba było zawieść dziecko do swoje szmaciarskiej matki

Gość gość
6 letnie dziecko jest już na tyle mądre, że nie odstawia takich szopek. Przecież ona pójdzie do zerówki i co nawsuwa nauczycielce. Teściowa dobrze zrobiła. A ty nie dorosłaś do roli matki. Mała i tobie kiedyś nawsuwa jak dorośnie.

Gość gość
Na miejscu teściowej dałabym małej w pysk, aż by się smark za ucho zawinął a później tobie, za to jak zjebałaś wychowanie dziecka!

Gość gość
Co tera ? Lejta sie.