Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odchudzanie z Pysią

Zdrowe odchudzanie z Pysią

Polecane posty

Gość Odchudzanie z Pysią

Witam Kafeterowiczki! Zapraszam was na moja stronę , może znajdziecie coś dla siebie :) Facebook ---> Zdrowe odchudzanie z Pysią <---- Odpowiem na każde pytanie, Razem zrzucajmu kilogramy! A oto nasze hasło! Chciałabyś więcej się ruszać, ale nie wiesz jak zacząć? Przejrzyj moje propozycje przygotowane wprost dla Ciebie ! Zainspiruj się i powiedz #STOPwymówkom!

Gość Zdzichu Michu
Anemie mozna dostac a kazdy chłop lubi jesc mięcho

Gość gość Renata S
Mi w odchudzaniu bardzo pomoga zastosowanie Slimunox. Wczęsniej sie męczyłam... teraz dieta, 2 tabletki dziennie, 60 minut intensywnego ruchu... obojętnie basen, rower czy siłownia i waga w końcu spada

Gość gość Danka
W moim przypadku jeżeli chodzi o odchudzanie to pomoŋło dopiero zastosowanie Slimunox

Gość gość Alina G
U mnie efekt w odchudzaniu przyniosło zastosowanie Foreverslim

Gość gość Anka 22
U mnie jeżeli chodzi o odchudzanie to starczyły 3 miesiące stosowania Slimunox

Gość gość Kinga A22
A ja zdecydowałam sie na zastosowanie Slimunox i nie żałuje tej decyzji, jak na razie 5 kilo mniej

Gość gość Tośka Q
A właśnie zaczęłam się odchudzać stosując Foreverslim. Zobaczymy jakmi będzie efekt

Gość gość  Dagmara 27
Moim zdaniem najpewniejszym sposobem na nadwagę jest zastosowanie Slimunox

Gość gość Julita
W moim przypadku odchudznaie zaczęło przynosić efekt od momentu jak obok diety zaczęłam stosowac Foreverslim

Gość gość
Dziewczyny ,które stosujecie Slimunox na odchudzanie,mam pytanie kilogramy nie powracają ? Ja stosowałam różne suplementy,kilogramy gubiłam ale po jakimś czasie zawsze wracały.Od kiedy zaczęłam oczyszczać organizm ze spiruliną nie mam tego problemu.2 w 1 oczyszczony organizm+ utrata zbędnych kilogramów+ brak efektu jo-jo.Od kiedy dowiedziałam się o tym produkcie i zaczęłam stosować czuję się świetnie.Jak dla mnie najlepszy suplement jaki może być.Spirulina to najzdrowsza alga.I do tej pory po żadnym suplemencie diety dodatkowo nie wzmocniły mi się włosy i paznokcie. Spirulina nie tylko oczyszcza i odkwasza,zawiera mnóstwo witamin i 4 razy więcej białka niż mięso.Włosy mi wypadały a paznokcie były kruche a po tym produkcie wszystko się wzmocniło.Naprawdę polecam -> http://nplink.net/LF5kCblB

Gość gość
Brałam,Slimunox jestem trzy miesiące po kuracji, straciłam 12 kg, dalej się trzymam przy takiej wadze, przy czym zmieniłam styl życia, w końcu się ruszam, no i czuję że żyję. Mam nadzieję, że już nigdy nie będę otyła!

Gość gość Adela O
W moim przypadku rewelacyjnym sposobem na pozbycie się nadwagi okazało się zastosowanie Foreverslim

Gość gość Adela O
W moim przypadku rewelacyjnym sposobem na pozbycie się nadwagi okazało się zastosowanie Foreverslim

Gość gość Aldona G
ja właśnie zaczęłam się odchudząc stosując Slimunox. Może będziemy porównywac wyniki?

Gość gość Magdalena
A co powiecie na Shape Up?